Durgod K320 yerine Aula F75 alınır mı?

Makaleler
7
Elimde bir süredir kullandığım Durgod K320 var. Fiyatı 80 dolar civarında. Tek özelliği parça kalitesinin gerçekten yüksek olması. Cherry switchler de bayağı dayanıklı. Ancak görüntüsünden hoşlanmıyorum ve ışıklı olsun da istiyorum. Aula F75 gözüme çarptı. Elimdekini satıp ekstra para ödemeden Aula alabilirim. Ama Aula yanlış değilsem 40-60 dolar arası özellik dolu, kablolu kablosuz bir klavye. Kalitesinin düşük olmasından ve kısa sürede bozulmasından korkuyorum. Bozulmayacağını bilsem almak istiyorum.

Sizin bu konudaki düşünceniz nedir?

Maalesef bütçem yok. Elimdekni satmam lazım almak için.

Bir de link paylaşımının amacı nedir?
Şu anda 1000TL gibi bir fiyata alabiliyor oluşunuz. Normalde 50-60 Dolar arası dolandığından Temu'daki indirimi görmemiş olabileceğinizi düşündüm.

Şu anda 1000TL gibi bir fiyata alabiliyor oluşunuz. Normalde 50-60 Dolar arası dolandığından Temu'daki linki görmemiş olabileceğinizi düşündüm.
Haa doğru çok pardon. Linki paylaşmamışım bilmediğimi sanmanız normal.

Bozulan arkadaşlar gördüm internette. Dolayısıyla hala şüphelerim var. Ama güzel gözüktüğü için alayım da diyorum. Bilemedim...

Haa doğru çok pardon. Linki paylaşmamışım bilmediğimi sanmanız normal.

Bozulan arkadaşlar gördüm internette. Dolayısıyla hala şüphelerim var. Ama güzel gözüktüğü için alayım da diyorum. Bilemedim...
CherryMX kullanması güzel bir özellik aslında. Ben olsam para biriktirip F75'i yanına alırdım. Bozulma durumunda eski klavyenizden devam edebilirsiniz. Ayrıca şu anki klavye markanızı ilk defa duyuyorum, satmanız zor olabilir. F75'in kullandığı switchler kalitesiz değil bu arada, ayrıca 3-5pin hotswap destekliyor oluşu da çok güzel bir özellik. Eğer switchlerde sorun olursa değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca yanında 4 tane yedek switch gönderildiğini okudum.

CherryMX kullanması güzel bir özellik aslında. Ben olsam para biriktirip F75'i yanına alırdım. Bozulma durumunda eski klavyenizden devam edebilirsiniz. Ayrıca şu anki klavye markanızı ilk defa duyuyorum, satmanız zor olabilir. F75'in kullandığı switchler kalitesiz değil bu arada, ayrıca 3-5pin hotswap destekliyor oluşu da çok güzel bir özellik. Eğer switchlerde sorun olursa değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca yanında 4 tane yedek switch gönderildiğini okudum.
Hotswap'ı biliyorum da beni endişelendiren durduk yere çalişmaması VB. sorunlar. PCB failleri yani.

Öneriniz gayet mantıklı tabii ama maalesef biriktirme durumum yok ya.

Hotswap'ı biliyorum da beni endişelendiren durduk yere çalişmaması VB. sorunlar. PCB failleri yani.

PCB konusunda teorik olarak bize bir şey sunulmuyor maalesef bu yüzden yorum yapmam zor fakat Epomaker X Aula işbirliği olduğu için bana güven veriyor. Epomaker markasının gerçekten çok kaliteli custom klavyeleri var.

Aldınız mı son durum ne peki acaba Max 2000 TL o bile bana fazla klavye bakıyorum zaten Temu'dan bir ürün daha beğenmiştim onunla beraber alayım diyorum birkaç mesajınıza denk geldim bayağı bir bilgilisiniz. Konu açabilirim ama sizden öneri istiyorum.

Aldınız mı son durum ne peki acaba Max 2000 TL o bile bana fazla klavye bakıyorum zaten Temu'dan bir ürün daha beğenmiştim onunla beraber alayım diyorum birkaç mesajınıza denk geldim bayağı bir bilgilisiniz. Konu açabilirim ama sizden öneri istiyorum.
Övgünüz için teşekkürler. Ancak klavye alanında bilgisiz değilsem de forumlarda benden iyi bilen pek çok insan bulabilirsiniz. Benim alanım monitör.

Evet aldım ancak henüz teslim edilmedi. Max. 2000TL bakıyorsanız zaten bundan iyi alabileceğiniz ürün yok. Dolayısıyla düşünmeye çok gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı