Durmaplay.com güvenli mi?

bilmemem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Steam'de indirim almasına artık sabrımın kalmadığı RDR2'yi burada indirimli buldum. Site güvenli mi? Steam gibi mi yani? Parayı ödediğimiz zaman direkt oyun masaüstüne veya kütüphaneye geliyor mu artık her neyse?

Merhaba.

Steam'de indirim almasına artık sabrımın kalmadığı RDR2'yi burada indirimli buldum. Site güvenli mi? Steam gibi mi yani? Parayı ödediğimiz zaman direkt oyun masaüstüne veya kütüphaneye geliyor mu artık her neyse?

Güvenli ben buradan en son Battlefield 1 premium Edition almıştım 3 yıl önce ya da 4.

Güvenilir. Green Man Gaming'de Türkiye kartlarıyla bir şey alamıyorsunuz. Yurt dışı kartınız yoksa oraya bakmayın bile.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.. Neden böyle acaba? Sitede Türk Lirası seçeneği ve "Bölgenizde Aktifleşebilir" gibi ibareler bulunmakta. VPN gibi bir çözümü var mı acaba Türkiye kartlarıyla satın alabilmek için? Gerçekten fiyatı çok uygun çünkü.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Neden böyle acaba? Sitede Türk Lirası seçeneği ve "Bölgenizde Aktifleşebilir" gibi ibareler bulunmakta. VPN gibi bir çözümü var mı acaba Türkiye kartlarıyla satın alabilmek için? Gerçekten fiyatı çok uygun çünkü.

Yok maalesef, eskiden Türkiye üzerinden satış yaptıkları için muhtemelen TL cinsinden gösteriyor bu fiyatları otomatik olarak. Sepete ekleyince de alınmıyor diye bir uyarı veriyor halihazırda. Muhtemelen TR satışı olsa fiyatları bu kadar tatlı olmazdı.

Yok maalesef, eskiden Türkiye üzerinden satış yaptıkları için muhtemelen TL cinsinden gösteriyor bu fiyatları otomatik olarak. Sepete ekleyince de alınmıyor diye bir uyarı veriyor halihazırda. Muhtemelen TR satışı olsa fiyatları bu kadar tatlı olmazdı.
Anlıyorum, teşekkürler cevap için..

FM 2020 aldım bende, evet güvenilir anında vermişlerdi steam keyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı