Hocam Durmaplay'den almak istiyorum ama fiyat çok pahalı geldi. Şimdi PS Cafelerde saatlik 30 tl. Bir bakıma mantıklı da geliyor napmalıyım bilmiyorum.
Hocam DurmaPlay'den almak istiyorum ama fiyat çok pahalı geldi. Şimdi PS Cafe'lerde saatlik 30 TL. Bir bakıma mantıklı da geliyor ne yapmalıyım bilmiyorum.
EA SPORTS FC 24, yenilenen animasyonlar, gelişmiş fizik motoru ve HyperMotionV teknolojisiyle en gerçekçi futbol deneyimini sunuyor. Ultimate Team, Kariyer Modu ve VOLTA ile oyununuzu kişiselleştirin. Şimdi satın alın, dijital kod olarak anında teslim!
EA SPORTS FC 24, yenilenen animasyonlar, gelişmiş fizik motoru ve HyperMotionV teknolojisiyle en gerçekçi futbol deneyimini sunuyor. Ultimate Team, Kariyer Modu ve VOLTA ile oyununuzu kişiselleştirin. Şimdi satın alın, dijital kod olarak anında teslim!
Almanı tavsiye etmem çünkü 90 TL'ye Project Cars 2 season Pass aldım sabahında iptal ettiler ve sabah season Pass fiyatına baktığımda 225 TL idi tam bir dolandırıcılık ve 3 kağıtçılık resmen insanları aptal yerine koyuyorlar.