DurmaPlay güvenilir mi?

Daha fazla  
Kısaca Hearts of Iron oyunu için Steam key ararken karşıma geldi site. Paket olarak satıyorlar ve aşırı uygun içinde şu oyunlar var:

Europa Universalis IV.
Stellaris.
Hearts of Iron IV.
İmparator: Rome.
Crusader Kings II.

Bunların hepsi 139 TL. Hearts of Iron IV hariç oyunları pek bilmesemde oyunların pahalı olduğunu gördüm ve Crusader Kings hariç 20 doların altında oyun yok.

Kısaca Hearts of Iron oyunu için Steam key ararken karşıma geldi site. Paket olarak satıyorlar ve aşırı uygun içinde şu oyunlar var:

Europa Universalis IV.
Stellaris.
Hearts of Iron IV.
Crusader Kings II.

Bunların hepsi 139 TL. Hearts of Iron IV hariç oyunları pek bilmesemde oyunların pahalı olduğunu gördüm ve Crusader Kings hariç 20 doların altında oyun yok.

Ben güvenilir diye biliyorum isterseniz sitede varsa 5-10 TL'lik bir şey alarak bunu ölçebilirsiniz.

Europa Universalis IV.
Stellaris.
Hearts of Iron IV.
Crusader Kings II.

Kanka ben RDR 2 almıstım güvenli

Malesef güvenilir değil, daha önce oyun-kod alımı yaptığım site. Uzun bir süre oyun oynamadım, fakat hesabımdaki bakiye duruyordu. Ara ara bakiyemi kontrol ediyordum ve yeni çıkan oyun fiyatlarına bakıyordum. Fakat hesabımdaki bakiyeyi benden habersiz iptal etmişler ve hesabıma herhangi bir ödeme yapmadılar.
Müşteri hizmetlerine ulaştığımda ise eski bakiyenizi göremiyoruz, eski kayıtlarınızı göremiyoruz, yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Eski mail kayıtları durmasına rağmen hesabımdaki bakiyeye çöktüler!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı