Durmaplay güvenilir midir?

Makaleler
1
Merhaba.
PUBG almak istiyorum en ucuz bu sitede buldum güvenilir midir? Ayrıca oyunu nasıl yükleyeceğim? Bana bi' kod verecekler ve o kodu Steam'e mi gireceğim? Son olarak oyun Steam'da 69 TL ye satılırken neden burada 55 TL?
.

Ben de oradan alıyorum bence güvenilir ama bazen kodlar da sıkıntı olabilir bazı arkadaşlarımın basına geldi.geri iade edilebiliyor.

Güvenilir site ama başımdan geçen bir olayı anlatayım. Bir ara CS:GO indirim ile 12 TL'ye düşmüştü. Ben de indirimin sonlarına doğru DurmaPlay'den kod aldım CS:GO kodu diye yedek Steam hesabıma bu kodu girdim. CS:GO indirimi bitmişti girdiğimde ben sanıyorum ki bir şey olmaz girince bana verir CS:GO'yu diye. Sonra kodu girdim ve nasıl oluyorsa hesabıma ödediğim kadar para geldi. 12.38 gibi bir fiyata almıştım keyi hesabıma o kadar yattı. Siteye anlattığımda ise bir şey yapamayız 15 TL'lik bir kod daha alıp tamamlayabilirsiniz dedi hatta sordular sebebini tatile gittim demiştim. Daha sonra ise umarım bu CS:GO tatile değmiştir dedi ve sonra canlı desteği kapattı. Ondan sonra alışveriş yapmadım gift yoluyla gönderen sitelerden aldım arkadaşım öneri de bulunmuştu. Zarar etmedim tabii ki ama göz önünde bulunsun istedim ama site güvenilir onu söyleyeyim tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…