DurmaPlay Güvenli mi?

Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta belirttiğim gibi DurmaPlay güvenilir mi?

İnternetten baktığım zaman Donanım Haber olsun, Ekşi sözlük olsun, Technopat olsun "Oyun keyi aldım kullanılmış çıktı" ya da "Canlı destek bölümü çok kötü hiç ilgilenmiyorlar" gibi şikayetler de var "Çok hızlı teslim ediyorlar tavsiye ederim" ya da "En az 3000 TL'lik alışveriş yaptım 1 tane bile sorun olmadı" gibi yorumlar var.
Şimdi sorum şu; PUBG almak istiyorum bana göre biraz pahalı olsa da kendi kendini kasalar ile amorti edebiliyormuş. Steam'de 46 TL DurmaPlay'de ise 40 TL, nereden almalıyım? 6 TL kar edeceğim diye 40 TL zarara girebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben durmaplay den gta 4 ve payday 2 almıştım kısa sürede elime ulaştılar. Daha sonra gece The Division sipariş ettim. Ama elime geçmedi ve bende yattım. Kalkdığımda para durmaplay bakiyesi idi hemen müşteri destek e sordum ve paramı tekrar kartıma geçirdim ve neden gelmedi diye sordum oda bana çalışma saatlerinin dışında sipariş ettiğim için gelmediğini söyledi. Anlayacağın sitede bir sorun yok ve COD:IW gibi 200tl lik bir oyun neden 25tl falan dersen ellerinde kalıyormuş.

5-10 TL için Steam yerine başka bir yerden alma riskine veya zahmetine girmeyin. Herkes Steam'in güvenilir bir dünya markası olduğunu bilir. Bu yüzden Steam'e kıyasla kurumsal olarak daha küçük şirketlerden alışveriş yapmak yerine en mantıklısı Steam'den alışveriş yapmaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı