Durmaplay mi Playstore mi?

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Arkadaşlar selamlar, 2-3 gündür SSD ve HDD arıyordum bildiğiniz üzere. Bugün ikisini de aldım ve kartımda 70 TL kaldı, bundan önceki konumda USB ağ adaptörü önerisi istemiştim ama şu an sahip olduğumu kullanmak daha mantıklı geldi ve bu parayla oyun almaya karar verdim.
Bu iki site de ucuza satan siteler ama hangisinden alacağıma karar veremedim. Playstore sitesinde Assassin's Creed Origins ve Far Cry 5 var, bu ikisinden birini alabilirim ve geri kalan paraya Steam'den başka bir oyun alabilirim.
Ama satın almadan önce aklıma bir kaç soru takıldı. Sizce hangi site daha güvenilirdir? Başka bildiğiniz site var mı bunlara benzeyen? Ayrıca tüm oyunları ürün anahtarı olarak veriyorlar değil mi?
Not; Normalde bu tür sitelerden hiç alışveriş yapmam, bu ilk. Para da biraz kısıtlı olduğundan bu sitelere göz gezdirmeye karar verdim. Yanlış anlamazsınız umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Playstore. Bazı oyunları key olarak veriyor bazılarında o oyunun firmasına ait hesabı falan girmen gerekiyor. Ama durmaplay'den de alabilirsin. Orası da gayet güvenilir.

İkisi de güvenilir firmalar bildiğim kadarıyla. Durmaplay önerildiğini görüyorum çoğu yerde.

Playstore. Bazı oyunları key olarak veriyor bazılarında o oyunun firmasına ait hesabı falan girmen gerekiyor. Ama durmaplay'den de alabilirsin. Orası da gayet güvenilir.

Teşekkürler. Bunları almayı düşünüyorum;
Şu anlık aklımda bunlar var 2 veya 3 tanesini alacağım aralarından.
Heavy Rain Satın Al - %25 İndirimli En Hesaplı Oyun - FOXNGAME Ama bu siteden de Heavy Rain almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı olur? Bu oyunların türlerini seviyorum genelde. Veya G2A'dan da alabilirim Heavy Rain'i.
Çıkamayacağım bir ikileme girdim sanırım. Sizin de oyun önerileriniz varsa verebilir misiniz?

Bu kadar ikileme girmeye gerek yok. Hangisinde ucuzsa alın işte.

Aynı sitede FC 5 ve ACO 18 TL ve 9TL'ye alınabiliyordu geçen indirimde. Ama maalesef site çöktüğü için çok az kişi alabildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…