DurmaPlay taksit yapıyor mu?

FlyingHopes

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa/Gemlik
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Escape From Tarkov için bu siteden almayı düşünüyorum. Başlıkta da belirttiğim üzere taksit yapıyorlar mı? Cevaplarınızı bekliyorum.
@Yener K. hocam siz bilirsiniz muhtemelen bu işleri, sizin de fikrinizi almak isterim.

Taksit olayı karta göre de değişebilir. Yapmasa bile sorun değil. Nedeni ise uygulama üzerinden kendiniz de yapabilirsiniz.

Taksit olayı karta göre de değişebilir. Yapmasa bile sorun değil. Nedeni ise uygulama üzerinden kendiniz de yapabilirsiniz.
Ziraat Bankası veya Vakıfbank kartlarım var, uygulama derken Google Play üzerinden indirdikten sonra sipariş oluşturmayı mı diyorsunuz?

Hocam, ilgili bankanın uygulaması ile sonradan taksitlendirme de yapabilirsiniz.

Hocam, ilgili bankanın uygulaması ile sonradan taksitlendirme de yapabilirsiniz.
Bazı konularda görmüştüm de arkadaşın birisi 6 ay taksitle BFV aldım diyordu, acaba dedim sitenin ödeme ekranında taksit seçeneği çıkıyor mu diye merak ettim.

Çıkabilir de hocam. Dediğim gibi karta ve miktara göre de değişebiliyor.

Misal ben Maximum kart kullanıyorum. İnternetten alışveriş yaptığım da Maximum Mobil de taksitlendir seçeneği çıkıyor.

Misal ben Maximum kart kullanıyorum. İnternetten alışveriş yaptığım da Maximum Mobil de taksitlendir seçeneği çıkıyor.
O zaman sipariş oluşturduktan sonra dediğim kartlardan taksit yapabilirim anladığım kadarıyla, eğer o kartlardan varsa yani.

Evet hocam. Zaten uygulama olması yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…