Canklct Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #11 FlyingHopes dedi: Merhaba arkadaşlar, Escape from Tarkov için bu siteden almayı düşünüyorum. Başlıkta da belirttiğim üzere taksit yapıyorlar mı? Cevaplarınızı bekliyorum. @Yener K. hocam siz bilirsiniz muhtemelen bu işleri, sizin de fikrinizi almak isterim. Genişletmek için tıkla... Hocam canlı destek bana çok yardımcı olmuştu oradan konuşup yardım alabilirsiniz.
FlyingHopes dedi: Merhaba arkadaşlar, Escape from Tarkov için bu siteden almayı düşünüyorum. Başlıkta da belirttiğim üzere taksit yapıyorlar mı? Cevaplarınızı bekliyorum. @Yener K. hocam siz bilirsiniz muhtemelen bu işleri, sizin de fikrinizi almak isterim. Genişletmek için tıkla... Hocam canlı destek bana çok yardımcı olmuştu oradan konuşup yardım alabilirsiniz.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #12 Canklct dedi: Hocam canlı destek bana çok yardımcı olmuştu oradan konuşup yardım alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam onu da deneyeyim.
Canklct dedi: Hocam canlı destek bana çok yardımcı olmuştu oradan konuşup yardım alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam onu da deneyeyim.