Durmaplay'den GTA 5 alınır mı?

jerdemm

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Grand Theft Auto V Premium Online | %59 tasarruf edin Bu sitede ucuz fiyata GTA 5 satıyorlar, Steam'de 170 TL. Buradan satın alan oldu mu daha önce, tavsiye eder misiniz? Ayrıca PC için mi? Öğrenci olduğum için 100 TL'ye kadar bütçe ayırabiliyorum. Social Club ve Online olarak oynayabilecek miyim yoksa Steam indirimini mi beklemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşıma PES 2019 aldık buradan. 2 dakika içinde mail geldi ve kodu kullandık. Sorunsuz bir alışveriş oldu. Güvenebilirsiniz.

Daha önce xbox için oyun almıştım uzun zamandır oynuyorum herhangi bir sorun yaşamadım.

Güvenli bir site daha önceden arkadasim 30tl ye PUBG almisti bir sıkıntı çıkmamıştı.

Tabi güvenilirlik açısından bence de sıkıntı olmaz çünkü bende yazın gta 3 almıştım nostalji olsun diye kod 2 dk sonra gelmişti.

80 tl' ye de satılıyor Dumaplay de 95 olanı online da para veriyormuş gerek yok ona. Steam den alınana göre bir farkı varmıdır acaba rockstar üzerinden alınan ürünün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…