Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 1 Mart 2021 #1 Steam dışı bir yerden ilk defa oyun alışverişi yapıyorum deneyimimi buraya yazacağım.
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 1 Mart 2021 #2 Tyrant dedi: Steam dışı bir yerden ilk defa oyun alışverişi yapıyorum deneyimimi buraya yazacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 4 defa alışveriş yaptım oradan bir sorunla karşılaşmadım. Sizde de bir sorun olmaz umarım.
Tyrant dedi: Steam dışı bir yerden ilk defa oyun alışverişi yapıyorum deneyimimi buraya yazacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 4 defa alışveriş yaptım oradan bir sorunla karşılaşmadım. Sizde de bir sorun olmaz umarım.
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 1 Mart 2021 #3 Site, bana şu ana kadar sorun çıkartmadı. Sizin de deneyiminizi bilmek isteriz.
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 1 Mart 2021 #4 kayapater dedi: Site, bana şu ana kadar sorun çıkartmadı. Sizin de deneyiminizi bilmek isteriz. Genişletmek için tıkla... atestuna1 dedi: Hocam ben 4 defa alışveriş yaptım oradan bir sorunla karşılaşmadım. Sizde de bir sorun olmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Hocam gördüğüm en hızlı işti diyebilirim. Ödeme kısmı bittiği gibi kod ekranda beliriyor. Zaten bu konuyu da şüphesi olan arkadaşlar için açtım.
kayapater dedi: Site, bana şu ana kadar sorun çıkartmadı. Sizin de deneyiminizi bilmek isteriz. Genişletmek için tıkla... atestuna1 dedi: Hocam ben 4 defa alışveriş yaptım oradan bir sorunla karşılaşmadım. Sizde de bir sorun olmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Hocam gördüğüm en hızlı işti diyebilirim. Ödeme kısmı bittiği gibi kod ekranda beliriyor. Zaten bu konuyu da şüphesi olan arkadaşlar için açtım.