Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 630 Çözümler 2 11 Nisan 2021 #11 Hayır sizin oluşturduğunuz minecraft java hesabınız, oyununun ürün anahtarını etkinleştiriyorsunuz bu linkten. Kullanılmış çıkma ihtimali olabilir ama çok düşük ihtimal olursa da satıcıdan yeni kod istersin. Kullan Bölgendeki Minecraft kodlarını gerçek bir kart üzerinde satan ve Minecoins kullanan mağazaları bulmak için buraya git. www.minecraft.net
Hayır sizin oluşturduğunuz minecraft java hesabınız, oyununun ürün anahtarını etkinleştiriyorsunuz bu linkten. Kullanılmış çıkma ihtimali olabilir ama çok düşük ihtimal olursa da satıcıdan yeni kod istersin. Kullan Bölgendeki Minecraft kodlarını gerçek bir kart üzerinde satan ve Minecoins kullanan mağazaları bulmak için buraya git. www.minecraft.net
2 296367 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 704 Çözümler 5 11 Nisan 2021 #12 Hocam o kadar endişeli olmayın.
Musa B. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 1.638 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #13 Durmaplay´den almıştım ben Minecraft Java Edition´ı, güvenilirdir site. Sorunsuz kullanıyorum kod atıyorlar kendi Mojang/Microsoft hesabınızda etkinleştirebiliyorsunuz.
Durmaplay´den almıştım ben Minecraft Java Edition´ı, güvenilirdir site. Sorunsuz kullanıyorum kod atıyorlar kendi Mojang/Microsoft hesabınızda etkinleştirebiliyorsunuz.