Durmaplay'den Overwatch Alınır mı?

süleyman kolin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar malum kurdan dolayı Overwatch resmi sitesinde 300 TL diğer sitelerdede benzer oynamak istediğim bir oyun. Durmaplay adlı siteyi gördüm burada 150 TL şaşırdım. Sizce alınır mı güvenilir midir ya da ucuza alabileceğim başka güvenli yerler var mıdır?

Durmaplay TR deki en iyi oyun satıcılarından biridir. Güvenmemeniz için bir sebep yok, ben de daha önce satın alım gerçekleştirdim.

Açıkçası CS:GO indirimde iken DurmaPlay'den CS:GO kodu diye almıştım oyunu. Daha sonra tatile gittim ve indirim bittiğinde kodu yazdım. Hesabıma CS:GO yerine 13 TL verdi kod. Ben de sanıyorum CS:GO verecek. DurmaPlay canlı servise anlattığımda ise maalesef öyle bir şey mümkün değil 13 TL'lik bir kod daha alarak oyunun parasını tamamlayın dedi. Sonra itiraz edince de sizin hatanız umarım yaptığın tatil bu soruna değmiştir dedi.

Kesinlikle güvendiğim sitelerden birisi. Gözüm kapalı alışveriş yaparım.

@süleyman kolin Şimdi bende inceledim, arada 2 katı fiyat farkı var. Humble Bundle'yi zaten tanıtmamıza gerek yok. Biri 75 Birisi 150 civarında, bende kesinlikle Humble Bundle'den alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…