DurmaPlay'den Premium nasıl alınır?

Daha fazla  
Minecraft.net üzerinden Premium almaya çalıştım. 3D kodunu girdikten sonra "sipariş verilirken hata oluştu" hatasını almaya başladım. Sonrasında DurmaPlay'den bunu gördüm.

Fiyatı güncel kura göre daha ucuz. Buradan satın aldıktan sonra gelen hesabı nasıl aktifleştireceğim? Orijinal siteden almışım gibi Java Edition mı gelecek yoksa bazı diğer sitelerdeki gibi çalıntı hesaplar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satın alımdan sonra açılan bir ekranda ürün anahtarı karşınıza çıkacak. Bu linke gidip "Redeem Java Edition" butonuna tıklayacak, hesaba giriş yapacak ve kutucuğa anahtarınızı yapıştırıp devam edeceksiniz. Daha sonra başlatıcıyı indirip oyuna girebilirsiniz.

Bu arada, Bedrock Edition alırsanız yazın Java Edition hediye edecekler. Paranız cebinizde kalır ama yine de sizin tercihiniz.

Satın alımdan sonra açılan bir ekranda ürün anahtarı karşınıza çıkacak. Bu linke gidip "redeem Java Edition" butonuna tıklayacak, hesaba giriş yapacak ve kutucuğa anahtarınızı yapıştırıp devam edeceksiniz. Daha sonra başlatıcıyı indirip oyuna girebilirsiniz.

Biraz sabırsız bir insanım yaza kadar beklemek pek hoşuma gitmedi 😁.

Ürün orijinal Java Edition o zaman değil mi? Benim adıma yeni oluşturulacak yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı