Durunet iyi midir?

Killshot011

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Binamda internet altyapısı yok ve Türk Telekom'dan 2 aydır ses gelmediği içi kablosuz internet almaya karar verdim. Google'a kablosuz internet yazınca en üstte çıkan 4 firmaya iletişim formu gönderdim. Durunet dışında dönen olmadı. Kendilerinin sağladığı kablosuz internetin burada olmadığını, Turkcell'in Superbox altyapısını kullanacaklarını söylediler.

250GB internet için 699.
500GB internet için 999.

Tarife fiyatı + 2000TL kurulum ücreti aldıklarını söylediler ama işin komik yanı modem bizim olmadığı gibi kurulum için gelen de yok, modemi kargolayla gönderip biz kendimiz kuruyormusuz. Eee 2000TL kurulum ücreti ne abi o zaman? En azından taahhüt yok. Tek çarem bunlar şimdilik.

Firmayla tecrübesi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Binamda internet altyapısı yok ve Türk Telekom'dan 2 aydır ses gelmediği içi kablosuz internet almaya karar verdim. Google'a kablosuz internet yazınca en üstte çıkan 4 firmaya iletişim formu gönderdim. Durunet dışında dönen olmadı. Kendilerinin sağladığı kablosuz internetin burada olmadığını, Turkcell'in Superbox altyapısını kullanacaklarını söylediler.

250GB internet için 699.
500GB internet için 999.

Tarife fiyatı + 2000TL kurulum ücreti aldıklarını söylediler ama işin komik yanı modem bizim olmadığı gibi kurulum için gelen de yok, modemi kargolayla gönderip biz kendimiz kuruyormusuz. Eee 2000TL kurulum ücreti ne abi o zaman? En azından taahhüt yok. Tek çarem bunlar şimdilik.

Firmayla tecrübesi olan var mı?
TT magnet baktınız mı?

Bayım yanlış mı okudum acaba neden 500 GB? Sınırsız var daha uygun fiyata.
Durunete güvenilmez bence.

Kendi kablosuz internet paketini veremiyorlarmış adresimde, Turkcell altyapısını kullanıyorlarmış o yüzden kotalıymış falan, var bir bahaneleri.

Vodafone Redbox daha mantıklı olabilir veya Uzaynet.
Hocam Redbox yeni müşteri almıyor, Uzaynet de anladığım kadarıyla gelip uydu kuruyorlarmış. Ekipman bedeli diye 20bin TL felan yazmışlar.

TT magnet baktınız mı?
Yeni müşteri almıyorlar.

GÜNCELLEME: ON GÜN OLDU BAŞVURU YAPALI, HALA TARAFIMA DÖNMEDİLER.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı