Duş almak istememek normal mi?

Banyoya girip yıkanacaksın başka bir çözümü yok haftada 1 yıkanman lazım en azından.

Banyoya girip yıkanacaksın başka bir çözümü yok haftada 1 yıkanman lazım en azından.
Kanka zaten bu dediğim şey sadece bu ay yaşanan bişey 2 3 ay öncesine kadar en kötü 2 günde bir duş alan adamdım gereksiz almama isteği doğdu

Bende istisnasız her gün alıyorum yaz, kış takıntımdan dolayı. Bazen 2'yi hatta 3'ü bulduğu oluyor.

Bizden ne yapmamızı istiyorsunuz? Zorlayın kendinizi girin duşa. Bunun başka bir çözümü yok. Tabii psikolojik bir rahatsızlığınız yoksa. Geçmişte herhangi bir travma yaşadınız mı? Çünkü 1 ay az da bir süre değil.

Aldım kanka

Değilim.

Yaz tatilinden beri çıkmıyorum ondan önce de okul için falan çıkıyordum zaten

Duş almamanız büyük ihtimal biraz üşengeçliğinizden dolayı olabilir. İsterseniz zor olsa bile alın eminim ki rahatlama gelecektir. Ya da serin bir odada oturuyorsanız sıcak havasız odaya geçin çok fazla terleyin elbet ki duş alma isteğiniz olacaktır.

Haziran ayında bende neredeyse bütün ay evdeydim ama en geç 3 günde bir duş alıyordum. Ki normalde 2 günde birdi, 3.gün inanılmaz rahatsız oluyordum. İyi dayanmışşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…