harella Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #1 Merhaba, bugün sabun bitmiş tuvaletten sonra ellerimi duş jeli ile yıkadım temizlemiş midir? Birden içime kurt düştü araştırdım bir şey bulamadım.
Merhaba, bugün sabun bitmiş tuvaletten sonra ellerimi duş jeli ile yıkadım temizlemiş midir? Birden içime kurt düştü araştırdım bir şey bulamadım.
MudaeBot Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 594 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #2 harella dedi: Merhaba, bugün sabun bitmiş tuvaletten sonra ellerimi duş jeli ile yıkadım temizlemiş midir? Birden içime kurt düştü araştırdım bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam sabunların da antibakteriyelliği tartışılır.
harella dedi: Merhaba, bugün sabun bitmiş tuvaletten sonra ellerimi duş jeli ile yıkadım temizlemiş midir? Birden içime kurt düştü araştırdım bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam sabunların da antibakteriyelliği tartışılır.
7 764025 Centipat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 2 Haziran 2024 #3 harella dedi: Merhaba, bugün sabun bitmiş tuvaletten sonra ellerimi duş jeli ile yıkadım temizlemiş midir? Birden içime kurt düştü araştırdım bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Vücudu temizliyor eli niye temizlemesin
harella dedi: Merhaba, bugün sabun bitmiş tuvaletten sonra ellerimi duş jeli ile yıkadım temizlemiş midir? Birden içime kurt düştü araştırdım bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Vücudu temizliyor eli niye temizlemesin