Duş jeli nasıl kullanılır?

Arkadaşlar bu duş jeli nasıl kullanılıyor? Life mi dökmek lazım yoksa direkt elle vücuda mı dağıtmamız?
Kendini temizlemek için ikisini de yapabilirsin, lif daha fazla köpürme sağlar, üçüncü ihtimal için manuel vites araç ehliyeti arıyoruz.

Kabak lifi alıp ona döküp köpürterek uygulayabilirsiniz.

Life döküp elinle köpürt.

Son düzenleme:
Elime dökünce bütün vücuda yetmiyor gibi geliyor sonra bir daha elime sıkıyorum. Elimize ne kadar dökmek lazım acaba?
Eline az döküp eline yayıp sonra vücuduna yayıp biraz köpürtebilirsin, yettiği kadar ekleyebilirsin misal kolun gövden kaplandı, bacakların için aynı şekilde eklersin.*

15 yıldır duj jeli kullanmıyorum, anam babam usulü sabun candır, hem vücudunda gezdirirsin, hem düşerse diye heyecan yaşarsın ayağına falan düşünce üzüyor çünkü.

* Doğal sabun gerçekten kirliysen köpürür, az ılık sıcak suyla, diğer tüm duş jeli ve şampuanlar veya bilmene marka sabunlar ekstra köpürsün diye kimyasal olarak düzenlenir, o yüzden normal sabun köpürmüyor temizlenmiyorum hissi satarlar insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…