K kaan183727 Picopat Katılım 12 Ağustos 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #1 Haftada 5 gün spora gidiyorum ve sürekli duş almam gerekiyor. Kaliteli bir duş jeli ve deodorant arıyorum.
Haftada 5 gün spora gidiyorum ve sürekli duş almam gerekiyor. Kaliteli bir duş jeli ve deodorant arıyorum.
ArdaStrix Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 735 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #2 Old spice kullanmaya başladım önceki kullandığım rexonaya göre çok daha başarılı, öneririm. Bearglove ve Wolfthorn güzel, captain’i beğenmedim.
Old spice kullanmaya başladım önceki kullandığım rexonaya göre çok daha başarılı, öneririm. Bearglove ve Wolfthorn güzel, captain’i beğenmedim.
K kaan183727 Picopat Katılım 12 Ağustos 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #3 ArdaStrix dedi: Old Spice kullanmaya başladım önceki kullandığım Rexona'ya göre çok daha başarılı, öneririm. Bearglove ve wolfthorn güzel, Captain'i beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Bende wolfthorn stick var. Kokusu muhteşem ama etkisinden çok emin değilim. Diğer dediğini de denerim, öneri için sağ ol.
ArdaStrix dedi: Old Spice kullanmaya başladım önceki kullandığım Rexona'ya göre çok daha başarılı, öneririm. Bearglove ve wolfthorn güzel, Captain'i beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Bende wolfthorn stick var. Kokusu muhteşem ama etkisinden çok emin değilim. Diğer dediğini de denerim, öneri için sağ ol.