Duşakabini su ile doldurursak ne olur?

BRUHORYTU

Decapat
Arkadaşlar merhaba bu sorunun cevabını uzun zamandır düşünüyorum ama bir türlü bulamadım. Uzun bir duşakabinin içine girsek delikleri kapayıp su doldurmaya başlasak havuz mu olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malzemeye göre değişir o zaman. Kimi evde plastik, kimi evde cam oluyor. Su sızan yerleri neyle kapattığına, cam veya plastiğin dayanıklılığına bağlı olarak değişir.

Kabin camlarının ve mekanizmalarının yüksek basınca dayanıklı olduklarını düşünmüyorum. Ayrıca kapıların altında ve kenarlarında çok fazla açıklıklar var. Oraları kapatmak zor.

Havuz gibi olur, cam patlamaz. Duşakabin boyları camı patlatacak basıncı yaratmak için yeterince uzun değil.

Arkadaşlar merhaba bu sorunun cevabını uzun zamandır düşünüyorum ama bir türlü bulamadım. Uzun bir duşakabinin içine girsek delikleri kapayıp su doldurmaya başlasak havuz mu olur?

Olur hocam hatta bununla para bile kazanabilirsiniz yüzmeyi yeni öğreneceklere burada eğitim verebilirsin derinde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…