Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 25 Kasım 2020 #1 Merhabalar, duştan sonra saçımda kabarma oluyor. İnternette yazdigimda, böyle yazılar gördüm. İse yarayabilir mi? Denesem ne kaybederim ki? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Merhabalar, duştan sonra saçımda kabarma oluyor. İnternette yazdigimda, böyle yazılar gördüm. İse yarayabilir mi? Denesem ne kaybederim ki?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 25 Kasım 2020 #2 Ben böyle bir şey denemiştim. Ne faydası oldu ne zararı. Acaba faydası oldu da ben mi anlamadım?
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 25 Kasım 2020 #3 Zakramoreas dedi: Ben böyle bir şey denemiştim. Ne faydası oldu ne zararı. Acaba faydası oldu da ben mi anlamadım? Genişletmek için tıkla... Ben denedim de şimdi, bir şeye yaramadı en iyisi krem kullanmak hocam.
Zakramoreas dedi: Ben böyle bir şey denemiştim. Ne faydası oldu ne zararı. Acaba faydası oldu da ben mi anlamadım? Genişletmek için tıkla... Ben denedim de şimdi, bir şeye yaramadı en iyisi krem kullanmak hocam.