Duster vs Clio

Ardacan000

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Duster ve Clio için ne düşünüyorsunuz? İkisi de 2020 model üstü olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası aslında sormaya çalıştığım soru şu duster araç alınır mı?

Size bagli, biraz daha araclarin durumlarini acarsaniz daha iyi olur, mesela duster kac binde ya da hangi paket?

Açıkçası aslında sormaya çalıştığım soru şu duster araç alınır mı?

Alinir tabii ki. Yeni model Renault Duster'lar icin deseniz o para verilmez derdim fakat 1 milyon civarina yeni olarak hala 2020-2023 model Duster'larin sundugu seyleri sunabilen bir SUV yok. Araziye en elverisli araclardan birisi oldugunu ve bozuk yol kosullarina uygun oldugunu dusunuyorum. Elbette bazi eksileri var ama rakiplerine gore degerlendirirsek rakibi yok, 2016-2017 model 7-8 senelik bir arac almaktansa bence alinmasi gayet mantikli. Benim araclara bakis açayım yeni olmasi oldugu icin kesinlikle o butcelere tercih edecegim arac olurdu. İnsanlarin buyuk bir on yargisi olan bir araba oldugunu dusunuyorum. 1.3tce motoru olanlarin performansi cok iyi. Eksikleri konusunu biraz daha acarsak bence artik o arabanin hakettigi sey on konsola deri, deri olmadigi icin kalitesiz anlamina da gelmiyor on konsolu deri olupta bes para etmez kalitede deri konulan bir suru arac var ama hissiyat olarak cidden deri olmadiginda bazi kisiler kotu hissediyor. EuroNcap testinden 3 yildiz aliyor o da biraz eksi fakat EuroNcap testlerinin her sene zorlastigi soyleniyor ve guvenlik donanimlarindan dolayi 3 aldigini, normalde 4 yildiz alabilecegini soyleyenler var ama pek bir bilgim yok o konu hakkinda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…