Dusuk sistemde macOS kullanmak

Makaleler
5
Daha fazla  
RAM
2x 2GB DDR3
SSD veya HDD modeli
WD Green 240GB SSD
Ekran kartı
Radeon HD5570 2GB
Anakart
MSI H55M E23
İşlemci
i3 550 3.20GHz
Şu anda Windows 8.1 kullanıyorum. Sizce macOS kurmak mantikli olur mu? Premiere Pro, After Effects, Photoshop, Blender 3D gibi programlarda performansim duser mi?

Bu tarz bir sisteme çok eski macOS sürümleri kurulur ve zevk vereceğini hiç sanmıyorum. 8.1 ile devam edin.

İlk nesil Core işlemciler uyumsuz "diye hatırlıyorum" ancak Radeon ekran kartının 10.13 desteği var.

Şu an dalgınım biraz ama eğer iGPU varsa işlemcinde onu disable edip Radeon'u kullanırsın.

İlk nesil Core işlemciler uyumsuz "diye hatırlıyorum" ancak Radeon ekran kartının 10.13 desteği var.

Şu an dalgınım biraz ama eğer iGPU varsa işlemcinde onu disable edip Radeon'u kullanırsın.
Ekleme olarak 10.13 önermiyorum bence en düşük Mojave kullanılmalı o da sınır olmalı. Metal desteği varsa OCLP ile güncel bir sürüm kurmayı deneyebilirsin.

Çünkü çoğu uygulama bile 10.13 istiyor şu an en az.

Şu anda Windows 8.1 kullanıyorum. Sizce macOS kurmak mantikli olur mu? Premiere Pro, After Effects, Photoshop, Blender 3D gibi programlarda performansim duser mi?
Mantıklı olmaz. Sadece Windows 8.1'de kalın veya Linux Mint Xfce ile dualboot yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…