Duvar kâğıdı gidip geliyor

Eray Alemdar

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU:AMD5 5600x
GPU:RTX 4060
RAM:2X8(16)GB 3200 Mhz XPG
MB:Asus Tuf B550M E
PSU:ASUS TUF GAMING 650w 80+
Arkadaşlar Windows 11 24H2 geçmiştim duvar kâğıdım böyle oluyor. Bazen komple siyah ekran oluyor 1 saat gibi bir sürede 10 saniye falan geliyor geri gidiyor. Bunun bir çözümü var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-14 234608.png
    788,1 KB · Görüntüleme: 64
Arkadaşlar Windows 11 24H2 geçmiştim duvar kâğıdım böyle oluyor. Bazen komple siyah ekran oluyor 1 saat gibi bir sürede 10 saniye falan geliyor geri gidiyor. Bunun bir çözümü var mı?
Some Windows 11 problems windows 11 bazen böyle şeylerle sizi karşı karşıya bırakabiliyor bende yaşadım bunu sırf bunun için windows 10'a geri döndüm tüm herşeyimi sıfırlayarak.
ama çözümü varmı bilmiyorum ben eskiden sanırım sağ click yenile atıyordum veya ekranı komple kareye alıp öyle düzeltiyordum, onlarda olmazsa wallpaperi değiştiriyordum sürekli.

Windows 11 Vista gibi bir şey Windows 12'nin Windows 7 gibi daha iyi olacağını düşünüyorum. Bir işletim sistemi 3 4 yıldır düzeltilemez mi bu nasıl bir arge.

Bende denedim onları ama sürekli sürekli uğraşmak can sıkıyor küçük bir yama ile düzeltilecek bir şey olsa gerek ama Bill Gates abi ne zaman isterse.

Windows 11 Vista gibi bir şey Windows 12'nin Windows 7 gibi daha iyi olacağını düşünüyorum. Bir işletim sistemi 3 4 yıldır düzeltilemez mi bu nasıl bir arge.

Sanmam Windows 12 de daha çok batıracaklar gibime geliyor.

Hocam 24H2 daha sıkıntılı bir sürüm bir sürü hatası var.
Dönebiliyorsanız 23H2'ye dönebilirsiniz.

Geçmiş olsun hocam o zaman
Hocam 24H2 daha sıkıntılı bir sürüm bir sürü hatası var.
Dönebiliyorsanız 23H2'ye dönebilirsiniz.
Arkadaşta burada söylemiş 23h2 dahada iyi bu konuda büyük ihtimal bende 24h2 yüklemiştim ve bu sorunla denk gelmiştim.

Bendede oluyordu ekran kartı driverlarını güncelleyince düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…