Duvar kağıdı nasıl düzenlenebilir?

Probhett

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Aşağıdaki görseli God of War oynarken ekran görüntüsü almıştım, tesadüfen gezinirken fark ettim ve çok hoşuma gitti duvar kağıdı yaptım. Yalnız ufak sorun var, düzenleme gerekiyor. Spoiler içerebileceği için aşağıda bırakıyorum, bunu düzenleyebilecek birisi var mı? Hoşuna giden olursa kullanabilir görseli.
tam athena kaybolurken çekmişim sanırım athenanın kolu gibi bazı kısımları görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir düzenleme istediğinizi belirtirseniz düzenlemeyi denerim. Amatör bir şekilde grafik tasarımcılığı yapıyorum. Kendimi geliştirmek için uğraşmak isterim.

Gorselde kratos'un hemen kolunun yaninda ve omzunun ustunde siluetler kalintilar var. Onlarin silinmesi gerek. Baska karakterin kafasi ve kolunun bir kismi cikmis ekran goruntusunde. Yapabilir misiniz?

Boş olduğum bir zamanda deneyeceğim. Umarım becerebilirim dediğim gibi amatörüm.

Gorselde Kratos'un hemen kolunun yaninda ve omzunun ustunde siluetler kalintilar var. Onlarin silinmesi gerek. Baska karakterin kafasi ve kolunun bir kısmı cikmis ekran goruntusunde. Yapabilir misiniz?

Bende kendimce bir şeyler yaptım. Buyurun.

Dosya Ekleri

• gow.png
    3,7 MB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…