Ach_Master Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #1 bu GIF'i nasıl PC duvar kâğıdı yapabilirim? Farklı kaydetip Lively Wallpaper'da yapmaya çalıştım ama düz resim oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2024
bu GIF'i nasıl PC duvar kâğıdı yapabilirim? Farklı kaydetip Lively Wallpaper'da yapmaya çalıştım ama düz resim oldu.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.931 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #2 Ach_Master dedi: bu GIF'i nasıl PC duvar kâğıdı yapabilirim? Farklı kaydetip Lively Wallpaper'da yapmaya çalıştım ama düz resim oldu. Genişletmek için tıkla... Lively ile nasıl olmadı?
Ach_Master dedi: bu GIF'i nasıl PC duvar kâğıdı yapabilirim? Farklı kaydetip Lively Wallpaper'da yapmaya çalıştım ama düz resim oldu. Genişletmek için tıkla... Lively ile nasıl olmadı?
Ach_Master Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 crqdles dedi: Lively ile nasıl olmadı? Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz düz resim olarak kaldı ben mi yapamadım acaba GIF'i indirmek için resmi farklı Kaydet'e tıkladım.
crqdles dedi: Lively ile nasıl olmadı? Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz düz resim olarak kaldı ben mi yapamadım acaba GIF'i indirmek için resmi farklı Kaydet'e tıkladım.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.931 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #4 Ach_Master dedi: Bildiğiniz düz resim olarak kaldı ben mi yapamadım acaba GIF'i indirmek için resmi farklı Kaydet'e tıkladım. Genişletmek için tıkla... WEBP olarak indirmiş olmasın GIF'i?
Ach_Master dedi: Bildiğiniz düz resim olarak kaldı ben mi yapamadım acaba GIF'i indirmek için resmi farklı Kaydet'e tıkladım. Genişletmek için tıkla... WEBP olarak indirmiş olmasın GIF'i?