kamuran akkün Decapat Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 6 14 Kasım 2018 #1 Ubuntu 18.10 kullanıyorum acaba bu duvar kağıdı(venom) çok çocuksu mu diye sormak istedim.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.538 Makaleler 3 Çözümler 129 14 Kasım 2018 #2 Hocam vallaha, Venom izleyen çocuk izleyici %1 falan. Gayet hoş duruyor 3D gibi bence kalsın çocuksu değil.
Hocam vallaha, Venom izleyen çocuk izleyici %1 falan. Gayet hoş duruyor 3D gibi bence kalsın çocuksu değil.
kamuran akkün Decapat Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 6 14 Kasım 2018 #3 mstfaozder dedi: Hocam vallaha, Venom izleyen çocuk izleyici %1 falan. Gayet hoş duruyor 3D gibi bence kalsın çocuksu değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2018
mstfaozder dedi: Hocam vallaha, Venom izleyen çocuk izleyici %1 falan. Gayet hoş duruyor 3D gibi bence kalsın çocuksu değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.782 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2018 #4 "bizce" neden sizin için bu kadar önemli ki? Sizden başkası kullanmayacak bilgisayarı [emoji4] Siz beğendiyseniz tamam demektir [emoji2]
"bizce" neden sizin için bu kadar önemli ki? Sizden başkası kullanmayacak bilgisayarı [emoji4] Siz beğendiyseniz tamam demektir [emoji2]
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2018 #5 Çocuksu diyemem. Hoş duruyor. Hangi icon temasını kullandığınızı sorsam?
kamuran akkün Decapat Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 6 14 Kasım 2018 #6 Tema paketi olarak "sweet" icon paketi olara da "Newaita" kullanıyorum. GKD dedi: "bizce" neden sizin için bu kadar önemli ki? Sizden başkası kullanmayacak bilgisayarı [emoji4] Siz beğendiyseniz tamam demektir [emoji2] Genişletmek için tıkla... Hani çocuksu diyenler oldu da evde bir de pc alemiyle biraz daha ilgili olan kişilere sorayım dedim o yüzden...
Tema paketi olarak "sweet" icon paketi olara da "Newaita" kullanıyorum. GKD dedi: "bizce" neden sizin için bu kadar önemli ki? Sizden başkası kullanmayacak bilgisayarı [emoji4] Siz beğendiyseniz tamam demektir [emoji2] Genişletmek için tıkla... Hani çocuksu diyenler oldu da evde bir de pc alemiyle biraz daha ilgili olan kişilere sorayım dedim o yüzden...
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.782 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2018 #7 kamuran akkün dedi: Tema paketi olarak "sweet" icon paketi olara da "Newaita" kullanıyorum. Hani çocuksu diyenler oldu da evde bir de pc alemiyle biraz daha ilgili olan kişilere sorayım dedim o yüzden... Genişletmek için tıkla... İkon paketi ile uyumlu olmuş hem 8-bit tarzı. Bana kalırsa gayet hoş.
kamuran akkün dedi: Tema paketi olarak "sweet" icon paketi olara da "Newaita" kullanıyorum. Hani çocuksu diyenler oldu da evde bir de pc alemiyle biraz daha ilgili olan kişilere sorayım dedim o yüzden... Genişletmek için tıkla... İkon paketi ile uyumlu olmuş hem 8-bit tarzı. Bana kalırsa gayet hoş.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 14 Kasım 2018 #8 Venom veya Carnage karakterlerinin çocuksu olma ihtimalleri yok. Güzel olmuş.
HashMetLee Decapat Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 2 14 Kasım 2018 #9 Bence gayet güzel duruyor neden çocuksu olsun
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2018 #10 Bu ne terbiyesizlik (!) link yok ortada.