Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 14 Kasım 2018 #11 Bu nasıl?
HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2018 #12 Çocuksu diyenler inşallah venomla karşı karşıya gelir
F F1F2F3 Ziyaretçi 14 Kasım 2018 #13 Ben bu soruya kendi açımdan cevap vereyim. Yani yaşım itibarı ile. Duvar kağıdınız çocuksu değil fakat bu soruyu sormak için bu konuyu açmanız çok çocuksu geldi.
Ben bu soruya kendi açımdan cevap vereyim. Yani yaşım itibarı ile. Duvar kağıdınız çocuksu değil fakat bu soruyu sormak için bu konuyu açmanız çok çocuksu geldi.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 14 Kasım 2018 #14 Silinen üye dedi: Duvar kağıdınız çocuksu değil fakat bu soruyu sormak için bu konuyu açmanız çok çocuksu geldi. Genişletmek için tıkla... Bunu yazmamak icin kendimi zor tutuyordum Ama bak ben demedim @Silinen üye dedi Allahima
Silinen üye dedi: Duvar kağıdınız çocuksu değil fakat bu soruyu sormak için bu konuyu açmanız çok çocuksu geldi. Genişletmek için tıkla... Bunu yazmamak icin kendimi zor tutuyordum Ama bak ben demedim @Silinen üye dedi Allahima
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 14 Kasım 2018 #15 Neşeli Enginar dedi: Bunu yazmamak icin kendimi zor tutuyordum Ama bak ben demedim @Silinen üye dedi Allahima Genişletmek için tıkla... Sizinkini merak ettim
Neşeli Enginar dedi: Bunu yazmamak icin kendimi zor tutuyordum Ama bak ben demedim @Silinen üye dedi Allahima Genişletmek için tıkla... Sizinkini merak ettim
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 14 Kasım 2018 #16 LeViAcKeRMaN dedi: Sizinkini merak ettim Genişletmek için tıkla... Wallpaper Engine kullaniyorum yani binlerce var
LeViAcKeRMaN dedi: Sizinkini merak ettim Genişletmek için tıkla... Wallpaper Engine kullaniyorum yani binlerce var
T Toprak Aga Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul/Ümraniye 14 Kasım 2018 #17 Bu da benim duvar kağıdım, en güzeli Türk bayrağıdır. https://i.hizliresim.com/pb4o10.png Fotoğraf boyutu yüksek olduğu için site yüklememe izin vermedi.
Bu da benim duvar kağıdım, en güzeli Türk bayrağıdır. https://i.hizliresim.com/pb4o10.png Fotoğraf boyutu yüksek olduğu için site yüklememe izin vermedi.
TheMudur Hectopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 764 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2018 #18 @kamuran akkün Duvar kağıdı güzel durmuş ancak merak ettim bir konu var, boyutları nedir?
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 14 Kasım 2018 #19 Neden çocukça olsun. Gayet güzel bir hava katmış. Keşke konu açmasaydın. Bilgisayarına biz girmiyoruz kullanmıyoruz ki sen kullanıyorsun.
Neden çocukça olsun. Gayet güzel bir hava katmış. Keşke konu açmasaydın. Bilgisayarına biz girmiyoruz kullanmıyoruz ki sen kullanıyorsun.