camkae Femtopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar yarı duvar yarı normal masa yapmak istiyorum. Masa tablası: LINNMON çalışma masası tablası, beyaz, 100x60 cm LINNMON çalışma masası tablası, beyaz www.ikea.com.tr Ayak: ADILS çalışma masası ayağı, siyah, 70 cm ADILS çalışma masası ayağı, siyah www.ikea.com.tr Ayaklardan 2 tane alacağım. Geri kalan 2 ayak yerine o kısmı duvara sabitlemek istiyorum. Bunun için gerekli aparatları Bauhaus'tan almak istiyorum ama tam olarak ne alacağıma emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar yarı duvar yarı normal masa yapmak istiyorum. Masa tablası: LINNMON çalışma masası tablası, beyaz, 100x60 cm LINNMON çalışma masası tablası, beyaz www.ikea.com.tr Ayak: ADILS çalışma masası ayağı, siyah, 70 cm ADILS çalışma masası ayağı, siyah www.ikea.com.tr Ayaklardan 2 tane alacağım. Geri kalan 2 ayak yerine o kısmı duvara sabitlemek istiyorum. Bunun için gerekli aparatları Bauhaus'tan almak istiyorum ama tam olarak ne alacağıma emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kheaven Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 1.292 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #2 Aklıma L demir geldi. İş görür galiba.