Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.060 Makaleler 4 Çözümler 25 31 Temmuz 2023 #1 Duvara bir ürün asacağım ancak çivi çakmak istemiyorum. Alternetif olarak kullanilabilecek ne bulunuyor? KUSTAR 8 soyle bir şey buldum ancak istedigimden daha kaba. Nasil aratmam lazim? Askiliktan bulamadim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2023
Duvara bir ürün asacağım ancak çivi çakmak istemiyorum. Alternetif olarak kullanilabilecek ne bulunuyor? KUSTAR 8 soyle bir şey buldum ancak istedigimden daha kaba. Nasil aratmam lazim? Askiliktan bulamadim.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #2 Bunlar pek sağlam değil haberiniz olsun.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 31 Temmuz 2023 #3 Duvar yerine kapı arkasına askılık takıp asabilirsin veya uzun bir askılık alabilirsin bence. Onun dışında sağlam bir yol yok gibi.
Duvar yerine kapı arkasına askılık takıp asabilirsin veya uzun bir askılık alabilirsin bence. Onun dışında sağlam bir yol yok gibi.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.894 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 31 Temmuz 2023 #4 Çift taraflı bant.
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.060 Makaleler 4 Çözümler 25 1 Ağustos 2023 #5 Aurora1 dedi: Duvar yerine kapı arkasına askılık takıp asabilirsin veya uzun bir askılık alabilirsin bence. Onun dışında sağlam bir yol yok gibi. Genişletmek için tıkla... Kapimda askilik var da oraya asmak isteyecegim bir sey degil. Goz onunde olsun istiyordum. Blacksidemre dedi: Çift taraflı bant. Genişletmek için tıkla... Denedim de sekline uygun gelmedi. Sadece asilabilir gibi duruyor. Civilemekten baska care yok anladigim kadariyla Tesekkurler cevaplar icin.
Aurora1 dedi: Duvar yerine kapı arkasına askılık takıp asabilirsin veya uzun bir askılık alabilirsin bence. Onun dışında sağlam bir yol yok gibi. Genişletmek için tıkla... Kapimda askilik var da oraya asmak isteyecegim bir sey degil. Goz onunde olsun istiyordum. Blacksidemre dedi: Çift taraflı bant. Genişletmek için tıkla... Denedim de sekline uygun gelmedi. Sadece asilabilir gibi duruyor. Civilemekten baska care yok anladigim kadariyla Tesekkurler cevaplar icin.