RuthlV5 Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2025 #1 Süs niyetine katana arıyorum, 3D baskı aramıyorum gerçek demirden olması ve görünüşü gerçek katanaya benzemesi yeterli. Nerden bulabilirim?
Süs niyetine katana arıyorum, 3D baskı aramıyorum gerçek demirden olması ve görünüşü gerçek katanaya benzemesi yeterli. Nerden bulabilirim?
fy93 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 916 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2025 #2 6136 sayılı kanun gereği evde böyle birşey bulundurmanın cezası var. O yüzden süs için 3D baskı kullanılıyor. (Ev benim kim görecekte ne olacak diyebilirsiniz tabi ki)
6136 sayılı kanun gereği evde böyle birşey bulundurmanın cezası var. O yüzden süs için 3D baskı kullanılıyor. (Ev benim kim görecekte ne olacak diyebilirsiniz tabi ki)
RuthlV5 Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2025 #3 fy93 dedi: (Ev benim kim görecekte ne olacak diyebilirsiniz tabi ki) Genişletmek için tıkla... tam olarak öyle diyorum,zaten bileylenmemiş ve faturalı olucak şekilde durcak
fy93 dedi: (Ev benim kim görecekte ne olacak diyebilirsiniz tabi ki) Genişletmek için tıkla... tam olarak öyle diyorum,zaten bileylenmemiş ve faturalı olucak şekilde durcak