Duvara monte barfiks güvenli mi?

Daha fazla  
Odamın duvarına duvara monte barfiks kurduk. Duvar tuğladan yapılma ve duvarı matkapla delerken bir boşluğa denk geldik (tuğladaki boşluklar). Ardından barfiksten çıkan cıvata çapasını çekiçle duvara vurarak yerleştirip barfiksi taktık. Kilom 51.2. Babama sorduğunda beni taşıyacağını söyledi. Birkaç haftadır kullanıyorum ve barfiksin üst tarafında barfiksle duvar arasında bir boşluk olduğunu fark ettim. Ve baktığımda cıvata çapası görünüyor ve kullandıkça o boşluk genişliyor gibi geldi bana.

Whats-App-Image-2023-02-26-at-14-46-43.jpg

Whats-App-Image-2023-02-26-at-14-46-37.jpg

Barfiks bu şekilde. Barfiksi güçlendirmek için ne yapabilirim? Ya da böyle kullanmak sorun olur mu?

Konuyu hortlatiyorum fakat şu anda ne durumda, tuğla duvarda olması bir sorun yarattı mı? Kendi evimde de montelemek istiyorum ama tuğla duvar endişelendiriyor. Internette tahta ile sıkıştırilsa iyi olur gibisinden öneriler var. Siz sorun yaşadınız mı?

Konuyu hortlatiyorum fakat şu anda ne durumda, tuğla duvarda olması bir sorun yarattı mı? Kendi evimde de montelemek istiyorum ama tuğla duvar endişelendiriyor. Internette tahta ile sıkıştırilsa iyi olur gibisinden öneriler var. Siz sorun yaşadınız mı?

Duvara taktığımızda harç benzeri bir şey ile doldurmuştuk adını hatırlayamadım şu an. Oldukça sağlam olmuştu bir sıkıntı yaşamadım kullandığım sürede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı