Duvardaki girişten eve internet dağıtmak

aahmetdilek

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, bu konuda fazla teknik bilgim yok o yüzden sizlere danışmak istedim.

Evimde altyapı yok, Superbox kullanıcısıyım dolayısıyla interneti 4.5 sim kart üzerinden Superbox cihazına alıyorum.
Diğer odalarda Wifi çok zayıf kalıyor, sinyal güclendirmek için dağıtıcı aldım ancak hız problemi devam ediyor.
Merak ettiğim olay modemdeki interneti, duvardaki ethernet çıkışlarına nasıl dağıtabilirim?

Superbox olduğu odadaki prize ethernet kablosuyla bağla. Daha sonra diğer odadaki prizden kabloyla bilgisayara bağla ama ev yapılırken yıldız bağlantı yapılmamışsa bir işe yaramaz.

Superbox olduğu odadaki prize ethernet kablosuyla bağla. Daha sonra diğer odadaki prizden kabloyla bilgisayara bağla ama ev yapılırken yıldız bağlantı yapılmamışsa bir işe yaramaz.

Cevap için teşekkürler denemesini yapıcağım.
Sinyal Genişletici alabilirsin. 90-100₺'ye uygun modeller var. Evin tam ortasındaki prize takarsın, böylece sorun ortadan kalkar.
Cevap için teşekkürler, mi wifi pro kullanıyorum ama yeterli olmuyor. O yüzden kablolu bir çözüm bulmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…