EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 14 Mayıs 2023 #21 564803 dedi: Sigorta bulunmamış gibi şeyler yazıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bandın sıcaktan tutuşmasına sigortanın nasıl bir etkisi olabilir hocam. Kısa devre olmadığı sürece sigortanın olayla ne alakası var anlayamadım.
564803 dedi: Sigorta bulunmamış gibi şeyler yazıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bandın sıcaktan tutuşmasına sigortanın nasıl bir etkisi olabilir hocam. Kısa devre olmadığı sürece sigortanın olayla ne alakası var anlayamadım.
5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 14 Mayıs 2023 #22 EmirElibol dedi: Bandın sıcaktan tutuşmasına sigortanın nasıl bir etkisi olabilir hocam. Kısa devre olmadığı sürece sigortanın olayla ne alakası var anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Bandı çıkarmayı yazacaktım da siz benim bandı çıkarıp elektrik bandı ile değiştireceğimi anlamışsınızdır diye düşündüm.
EmirElibol dedi: Bandın sıcaktan tutuşmasına sigortanın nasıl bir etkisi olabilir hocam. Kısa devre olmadığı sürece sigortanın olayla ne alakası var anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Bandı çıkarmayı yazacaktım da siz benim bandı çıkarıp elektrik bandı ile değiştireceğimi anlamışsınızdır diye düşündüm.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 14 Mayıs 2023 #23 564803 dedi: Bandı çıkarmayı yazacaktım da siz benim bandı çıkarıp elektrik bandı ile değiştireceğimi anlamışsınızdır diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... O kısmı görmedim hocam kusuruma bakmayın sizde temelde riskli bir şey yaptığınızı ifade ettiğimi anlamışsınızdır umarım.
564803 dedi: Bandı çıkarmayı yazacaktım da siz benim bandı çıkarıp elektrik bandı ile değiştireceğimi anlamışsınızdır diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... O kısmı görmedim hocam kusuruma bakmayın sizde temelde riskli bir şey yaptığınızı ifade ettiğimi anlamışsınızdır umarım.
5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 14 Mayıs 2023 #24 EmirElibol dedi: O kısmı görmedim hocam kusuruma bakmayın sizde temelde riskli bir şey yaptığınızı ifade ettiğimi anlamışsınızdır umarım. Genişletmek için tıkla... Anladım anladım estağfirullah ekranıkapananadam dedi: Sorun olmaz fakat o devre çok sıkıntılı izole edin. Genişletmek için tıkla... Böyle olurmu kanka MertHatipOglu dedi: Sonuç olarak çalışacaktır. Ama devre çok sakat gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Elektrik bandı ile İzole edip prize taktım. Çalıştı ama öyle bir titriyorum ki görmen lazım Son düzenleme: 16 Mayıs 2023
EmirElibol dedi: O kısmı görmedim hocam kusuruma bakmayın sizde temelde riskli bir şey yaptığınızı ifade ettiğimi anlamışsınızdır umarım. Genişletmek için tıkla... Anladım anladım estağfirullah ekranıkapananadam dedi: Sorun olmaz fakat o devre çok sıkıntılı izole edin. Genişletmek için tıkla... Böyle olurmu kanka MertHatipOglu dedi: Sonuç olarak çalışacaktır. Ama devre çok sakat gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Elektrik bandı ile İzole edip prize taktım. Çalıştı ama öyle bir titriyorum ki görmen lazım