3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 19 Ekim 2020 #1 Duyar kasın ben başlıyorum. Bence biraz da öğretmenler ders işlemeli "bikere taamm mı?"
1 192269 Megapat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.060 Makaleler 1 Çözümler 55 19 Ekim 2020 #2 Ülke olarak zor günler geçiriyoruz siz duyar kasmakla mı meşgulsünüz?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #3 Yine de moderatörlerin bu konuyu onaylaması hiç doğru değil. P. S Ban istemiyorum. Duyar kasıyorum. Silinen üye dedi: Ülke olarak zor günler geçiriyoruz siz duyar kasmakla mı meşgulsünüz? Genişletmek için tıkla... Konuyu "bug"a sokacak yanıt .
Yine de moderatörlerin bu konuyu onaylaması hiç doğru değil. P. S Ban istemiyorum. Duyar kasıyorum. Silinen üye dedi: Ülke olarak zor günler geçiriyoruz siz duyar kasmakla mı meşgulsünüz? Genişletmek için tıkla... Konuyu "bug"a sokacak yanıt .
YavuzKyr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.021 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #4 Sen burda evinde rahat rahat otur diye onca asker kendini heba ediyor, azcık vatana millete hayırlı birey olun askerlerimizin hakkını yedirtmeyin yedirttirmeyin.
Sen burda evinde rahat rahat otur diye onca asker kendini heba ediyor, azcık vatana millete hayırlı birey olun askerlerimizin hakkını yedirtmeyin yedirttirmeyin.
Quattr0 Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 532 Çözümler 2 Yer Mount Akina Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #5 Dışarıda insanlar aç siz burada yazı yazmak gibi boş işlerle uğraşıyorsunuz
Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 19 Ekim 2020 #6 Silinen üye dedi: Ülke olarak zor günler geçiriyoruz siz duyar kasmakla mı meşgulsünüz? Genişletmek için tıkla... Ne ile meşgul olmalıyız? Duyar konusu olduğunu unuttum
Silinen üye dedi: Ülke olarak zor günler geçiriyoruz siz duyar kasmakla mı meşgulsünüz? Genişletmek için tıkla... Ne ile meşgul olmalıyız? Duyar konusu olduğunu unuttum
jeffington Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 349 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Ekim 2020 #7 Yemeğine uranyum döküldüğü için çöpe mi atıyorsun? Bunu bulamayanlar da var!
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 19 Ekim 2020 #8 Silinen üye dedi: Ülke olarak zor günler geçiriyoruz siz duyar kasmakla mı meşgulsünüz? Genişletmek için tıkla... Ülkenin bu halde olması bizim suçumuz mu sence yoksa redflag'în mi?
Silinen üye dedi: Ülke olarak zor günler geçiriyoruz siz duyar kasmakla mı meşgulsünüz? Genişletmek için tıkla... Ülkenin bu halde olması bizim suçumuz mu sence yoksa redflag'în mi?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #9 Ben bir tane patlatayım. Siz burada boş konu açın sunucuyu meşgul edin. Sonra da elektrik faturası fazla yazsın. Dünyayı kirletmiyor mu? Ayıp ayıp.
Ben bir tane patlatayım. Siz burada boş konu açın sunucuyu meşgul edin. Sonra da elektrik faturası fazla yazsın. Dünyayı kirletmiyor mu? Ayıp ayıp.
Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #10 Başkan ve damat her işi hallediyor, sürekli uğraşıyor. Siz hala akıllanmadınız mı? Hem maaşınızı dolarla mı alıyorsunuz, ha?
Başkan ve damat her işi hallediyor, sürekli uğraşıyor. Siz hala akıllanmadınız mı? Hem maaşınızı dolarla mı alıyorsunuz, ha?