İ İbrahim Urhan Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 10'daki görüşmeye 12'de kalkabildim. Ömrümdeki ilk görüşmeydi. Gidemedim. Rezil olduğumu hissettim. Duygusal boşluk var. Sevgililik/evlilik konularına yakın değilim. Duygusal boşluk ömürlük kapatılır mı? Evlilik/Sevgililik olmadan yaşanır mı? Kızlardan uzağım, erkeklerle ortam samimi geliyor. Öneriniz nedir? Hayatınıza kadın/erkek almadan yaşayabilir misiniz?
10'daki görüşmeye 12'de kalkabildim. Ömrümdeki ilk görüşmeydi. Gidemedim. Rezil olduğumu hissettim. Duygusal boşluk var. Sevgililik/evlilik konularına yakın değilim. Duygusal boşluk ömürlük kapatılır mı? Evlilik/Sevgililik olmadan yaşanır mı? Kızlardan uzağım, erkeklerle ortam samimi geliyor. Öneriniz nedir? Hayatınıza kadın/erkek almadan yaşayabilir misiniz?
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #2 İbrahim Urhan dedi: Evlilik/Sevgililik olmadan yaşanır mı? Genişletmek için tıkla... Yaşanır. İbrahim Urhan dedi: Hayatınıza kadın/erkek almadan yaşayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaşayabilirim. İbrahim Urhan dedi: Duygusal boşluk ömürlük kapatılır mı? Genişletmek için tıkla... Bunun için yalnız kalmaman gerekiyor gibi gibi. İbrahim Urhan dedi: erkeklerle ortam samimi geliyor. Genişletmek için tıkla... Birkaç erkek arkadaşınla vakit geçir bence fazlasına şahsen gerek yok. Kaliteli arkadaşlara can feda.
İbrahim Urhan dedi: Evlilik/Sevgililik olmadan yaşanır mı? Genişletmek için tıkla... Yaşanır. İbrahim Urhan dedi: Hayatınıza kadın/erkek almadan yaşayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaşayabilirim. İbrahim Urhan dedi: Duygusal boşluk ömürlük kapatılır mı? Genişletmek için tıkla... Bunun için yalnız kalmaman gerekiyor gibi gibi. İbrahim Urhan dedi: erkeklerle ortam samimi geliyor. Genişletmek için tıkla... Birkaç erkek arkadaşınla vakit geçir bence fazlasına şahsen gerek yok. Kaliteli arkadaşlara can feda.