M Məhəmməd Rəhimov Hectopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 8 4 Mart 2014 #1 Arkadaslar ben bir Dvd'e Windows 8.1 atdim ama yalnis atmisim. Onun icin farmat olmuyor. Hangi pragramla farmat edebilirim ve nasil? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2014
Arkadaslar ben bir Dvd'e Windows 8.1 atdim ama yalnis atmisim. Onun icin farmat olmuyor. Hangi pragramla farmat edebilirim ve nasil?
Hadi Hectopat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 472 4 Mart 2014 #2 Eğer DVD’in DVD-R/W ise Nero gibi programlarla DVD’yi silip tekrar üzerine yazabilirsin ama eğer DVD-R ise yapamazsın o DVD’yi çöpe atman lazım.
Eğer DVD’in DVD-R/W ise Nero gibi programlarla DVD’yi silip tekrar üzerine yazabilirsin ama eğer DVD-R ise yapamazsın o DVD’yi çöpe atman lazım.
M Məhəmməd Rəhimov Hectopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 8 4 Mart 2014 #3 Nereden baka bilirim dvd-r ve ya dvd-r/w olduğuna? - - - Güncellendi - - - DVD-r/w bende neroda farmat nerde ? Nero'yı kullanabilmiyorum
Nereden baka bilirim dvd-r ve ya dvd-r/w olduğuna? - - - Güncellendi - - - DVD-r/w bende neroda farmat nerde ? Nero'yı kullanabilmiyorum
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 4 Mart 2014 #4 IMGBurn ile ISO kalıbını diske yazdırın. Tabi yeni bir DVD lazım. Eskisi artık çöp. Soldan ilk seçenek.
IMGBurn ile ISO kalıbını diske yazdırın. Tabi yeni bir DVD lazım. Eskisi artık çöp. Soldan ilk seçenek.
M Məhəmməd Rəhimov Hectopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 8 4 Mart 2014 #5 Tamam, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2014