DVD için hazırlanan çoklu işletim sistemi USB ISO formatına nasıl dönüşür?

refikilhan

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
Meslek
Emekli Asker
RAM
Corsair Vengeance Pro RGB 16GB(2X8GB) DDR4 3600MHz CL18 Ram CMW16GX4M2D3600
SSD veya HDD modeli
Samsung 870 Evo MZ-77E1TOBW 2.5” 500Gb Sata 3 SSD
Ekran kartı
ASUS NVIDIA GeForce GTX 960 GDDR5 4 GB. 128 Bit
Anakart
MSI MPG Z590 Gaming Carbon Wifi Soket 1200 DDR4 53
İşlemci
Intel Core i9-10900KF, 3.7 GHZ, 20 MB Cache, LGA 1
Merhaba,
Çoklu DVD formatında hazırlanmış ISO dosyasını Rufus ile bootable olarak USB falsh belleğe kurdum, normal olarak kurulum yaparken önceki sistemi sildirmiyor, fakat USB formatında hazırlanmış bir ISO da böyle bir sorun olmuyor.
Benim HP Pavilion DV3 notebook için elimdeki DVD ISO dosyalarını sorunsuz şekilde bootable USB oluşturmam için ne yapmalıyım?
Teşekkürler.

Merhaba,
Çoklu DVD formatında hazırlanmış ISO dosyasını Rufus ile bootable olarak USB falsh belleğe kurdum, normal olarak kurulum yaparken önceki sistemi sildirmiyor, fakat USB formatında hazırlanmış bir ISO da böyle bir sorun olmuyor.
Benim HP Pavilion DV3 notebook için elimdeki DVD ISO dosyalarını sorunsuz şekilde bootable USB oluşturmam için ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
Merhaba. Maalesef tam anlayamadım ancak ventoy uygulamasını denediniz mi?

Merhaba. Maalesef tam anlayamadım ancak Ventoy uygulamasını denediniz mi?

İlgin için teşekkürler dostum, senin dediğin gibi yaptım, Ventoy ile USB belleğe kurdum, program normal olarak kuruldu, bu defa da içine gerekli programları kurarken Windows mavi ekran veriyor "Windows'u normal olarak başlat" uyarısı veriyor, enter tuşu ile tekrar başlıyorum, ama yine ayni mavi ekran, hep böyle. Özellikle virüs programı kurulurken.
Bugün tekrar virüs programını kapatarak kurmayı deneyeceğim.

İlgin için teşekkürler dostum, senin dediğin gibi yaptım, Ventoy ile USB belleğe kurdum, program normal olarak kuruldu, bu defa da içine gerekli programları kurarken Windows mavi ekran veriyor "Windows'u normal olarak başlat" uyarısı veriyor, enter tuşu ile tekrar başlıyorum, ama yine ayni mavi ekran, hep böyle. Özellikle virüs programı kurulurken.
Bugün tekrar virüs programını kapatarak kurmayı deneyeceğim.

Ventoy'u kurarken uefo formatında formatlamışsınızdır diye düşünüyorum USB belleğinizi.

Kurmak istediğiniz multi ISO'nun çalışırlığını başka bir PC de özellikle de sanal bir yapıda sağlamlığını test ettiniz mi?
ISO'yu hazırlayan kişinin notlarında UEFI yazıyordur diye düşünüyorum.

Ventoy'u kurarken uefo formatında formatlamışsınızdır diye düşünüyorum USB belleğinizi.

Kurmak istediğiniz multi ISO'nun çalışırlığını başka bir PC de özellikle de sanal bir yapıda sağlamlığını test ettiniz mi?
ISO'yu hazırlayan kişinin notlarında UEFI yazıyordur diye düşünüyorum.

İlgilendiğin için çok teşekkürler dostum, sorun yaşadığım bilgisayar, çok eski bir netebook sadece MBR ile ve 32 Bit Windows 7 ile oda çok ağır bir şekilde çalııyor, benim ana bilgisayarım 64 Bit.
Ben kurulumu yaparken Ventoy da MBR olarak kurdum, kurulum başlangıcı sorunsuz açılıyor hatta bazı programlar sorunsuz yükleniyor, ancak Kaspersky kuruluken mavi ekranla başlangıç sorunu veriyor, onar diyor, yeniden başlat diyor afak sistem açılmıyor.
Kaspersky ile ilgisi olmadığını biliyorum, onda sorun yok ama sebebini bulamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı