DVD ile format diski açılmıyor

Ekok34

Centipat
Daha fazla  
RAM
Corsair cl16 3200mhz 8gb ddr4
Anakart
B450ms2h
İşlemci
Ryzen 5 1600af
Merhaba arkadaşlar, B450M S2H anakartim var ve Ryzen 5 1600 islemci var.
DVD ile Windows 8 atıp sonra Windows 10 yapacaktim fakat DVD ile daha once yapmadım.
BIOS ayarlarını bilen var mı?

Yanlış anlamadıysam Win8'e Windows 10 kurmayı planlıyorsunuz.

CD'nize iyi bakın CD-R ise tek atış hakkınız var CD-RW ise sil yükle yaparsınız.
CD'ye temiz bir yerden Windows 10 ISO indirin ardından BIOS'tan başlatıcı ayarlarını CD seçin.
Karışık olmasa gerek her anakartda aynı şey startup başlatıcı starter gibi şeyler yazar bunu CD-ROM yapacaksınız ve PC başlatıldığında Windows 10 setup ile karşılacaksınız.

CD'nize iyi bakın CD-R ise tek atış hakkınız var CD-RW ise sil yükle yaparsınız.
CD'ye temiz bir yerden Windows 10 ISO indirin ardından BIOS'tan başlatıcı ayarlarını CD seçin.
Karışık olmasa gerek her anakartda aynı şey startup başlatıcı starter gibi şeyler yazar bunu CD-ROM yapacaksınız ve PC başlatıldığında Windows 10 setup ile karşılacaksınız.

Merhaba yeni SSD aldım elimde sadece Windows 8 CD'si var şu an Windows kurulu değil benim bilmediğim şey DVD ile format atacağım bisota hangi ayarlar gerekli.

Bir de Windows 10 atma imkanım yok Win8i kurabilirsem kalanini PC'den halledeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı