DVD Player tavsiyesi

shappies9

Hectopat
Selamlar,

Bugün DVD film aldım lakin yeni bilgisayarimda CD girişi olmadığını şu an fark ediyorum.

Bu DVD'leri bilgisayarımda ve televizyonumda(USB girişi var) izlemek için ekstra bir aygıta ihtiyacım var. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Çok bilgili olduğum bir konu değil ama özellikle DVD film izlemeyi seven arkadaşların tecrubelerini benimle paylaşmaları beni çok mutlu eder.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Blu-ray ve DVD oynatıcıların fiyatları çok yüksek, USB ile PC'ye bağlanabilecek harici optik sürücü bakabilirsiniz.

Selamlar, gerçekten çok pahalilar. Ben de dediğiniz gibi harici optik sürücülere baktım ve gayet makul gözüktü fiyatlar.

Acaba bu optik okuyucuları film izlemek için TV'ye bağlasam sorunsuz çalışır mı? Yoksa sadece PC için mi uygun?

Teşekkürler

Sony/LG gibi markalar en azından Türkiye için yıllardır DVD Player üretmiyor üreten markalardan biri hello diye bir marka buldum 1500 TL şu an işini görür Dvd player
Ek olarak:
PS2/PS3/PS4/PS5.(PS2 Blu-ray oynatmiyor sadece DVD diğerleri Blu-ray+DVD) ya da Xbox'un her modelinde bir oyun konsolunuz varsa onları kullanabilirsiniz dolap gibi ikinci el platformunda sıfır modellerde var daha adı bilinen markaları orada bulursunuz ya da temiz PS2 de ucuza alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı