YilmaZ08 Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 120 Yer İstanbul 27 Mart 2020 #1 Merhaba arkadaşlar DVD-R diskime dosya yazamıyorum sürekli bu hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz?
1 181272 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 13 27 Mart 2020 #2 Farklı bir yazılımla daha düşük hızda deneyin. Yine olmazsa üzülerek şunu söyleme durumundayım: CD yazıcıların yazma ömrü vardır.
Farklı bir yazılımla daha düşük hızda deneyin. Yine olmazsa üzülerek şunu söyleme durumundayım: CD yazıcıların yazma ömrü vardır.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Mart 2020 #3 DVD yerine USB neden kullanmıyorsunuz? Hata aldıysanız yazarken sonrasında tekrar yazamazsınız biçimlendirmiştir onu.
DVD yerine USB neden kullanmıyorsunuz? Hata aldıysanız yazarken sonrasında tekrar yazamazsınız biçimlendirmiştir onu.
YilmaZ08 Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 120 Yer İstanbul 27 Mart 2020 #4 Murat5038 dedi: DVD yerine USB neden kullanmıyorsunuz? Hata aldıysanız yazarken sonrasında tekrar yazamazsınız biçimlendirmiştir onu. Genişletmek için tıkla... Windows XP kurcamda USB kabul etmedi DVD deniyorum o da olmadı.
Murat5038 dedi: DVD yerine USB neden kullanmıyorsunuz? Hata aldıysanız yazarken sonrasında tekrar yazamazsınız biçimlendirmiştir onu. Genişletmek için tıkla... Windows XP kurcamda USB kabul etmedi DVD deniyorum o da olmadı.
1 181272 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 13 27 Mart 2020 #5 YilmaZ08 dedi: Windows XP kurcamda USB kabul etmedi DVD deniyorum o da olmadı. Genişletmek için tıkla... USB'den XP kurmak biraz sıkıntı. Başıma gelmişti Ama neden Windows 7'yi terk edip daha düşük sisteme kaçıyorsunuz?
YilmaZ08 dedi: Windows XP kurcamda USB kabul etmedi DVD deniyorum o da olmadı. Genişletmek için tıkla... USB'den XP kurmak biraz sıkıntı. Başıma gelmişti Ama neden Windows 7'yi terk edip daha düşük sisteme kaçıyorsunuz?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Mart 2020 #6 Download Windows USB/DVD Download Tool from Official Microsoft Download Center www.microsoft.com Bununla deneyin.
Download Windows USB/DVD Download Tool from Official Microsoft Download Center www.microsoft.com Bununla deneyin.
YilmaZ08 Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 120 Yer İstanbul 27 Mart 2020 #7 181272 dedi: USB'den XP kurmak biraz sıkıntı. Başıma gelmişti ama neden Windows 7'yi terk edip daha düşük sisteme kaçıyorsunuz? . Genişletmek için tıkla... Benim eski PC var ona kuracağım Win XP daha ideal olucağını düşündüm.
181272 dedi: USB'den XP kurmak biraz sıkıntı. Başıma gelmişti ama neden Windows 7'yi terk edip daha düşük sisteme kaçıyorsunuz? . Genişletmek için tıkla... Benim eski PC var ona kuracağım Win XP daha ideal olucağını düşündüm.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Mart 2020 #8 YilmaZ08 dedi: USB kabul etmedi Genişletmek için tıkla... Anakart çok eski değilse kabul eder. Ayarları bilmeniz gerekir biraz.
YilmaZ08 dedi: USB kabul etmedi Genişletmek için tıkla... Anakart çok eski değilse kabul eder. Ayarları bilmeniz gerekir biraz.
1 181272 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 13 27 Mart 2020 #9 Murat5038 dedi: Download Windows USB/DVD Download Tool from Official Microsoft Download Center www.microsoft.com Bununla deneyin. Genişletmek için tıkla... XP ile uyumsuz. Ben daha önce denedim. YilmaZ08 dedi: Benim eski PC var ona kuracağım Win XP daha ideal olucağını düşündüm. Genişletmek için tıkla... Linux kullan yada Windows 7 ile devam et. Kesinlikle tavsiyem. XP hızlı çalışırsa bile şuan hiçbir şey kurulmuyor. Düzgün tarayıcı bile kalmadı.
Murat5038 dedi: Download Windows USB/DVD Download Tool from Official Microsoft Download Center www.microsoft.com Bununla deneyin. Genişletmek için tıkla... XP ile uyumsuz. Ben daha önce denedim. YilmaZ08 dedi: Benim eski PC var ona kuracağım Win XP daha ideal olucağını düşündüm. Genişletmek için tıkla... Linux kullan yada Windows 7 ile devam et. Kesinlikle tavsiyem. XP hızlı çalışırsa bile şuan hiçbir şey kurulmuyor. Düzgün tarayıcı bile kalmadı.
YilmaZ08 Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 120 Yer İstanbul 27 Mart 2020 #10 Murat5038 dedi: Anakart çok eski değilse kabul eder. Ayarları bilmeniz gerekir biraz. Genişletmek için tıkla... SATA modunu IDE yaptım denedim olmadı. 181272 dedi: XP ile uyumsuz. Ben daha önce denedim. Linux kullan ya da Windows 7 ile devam et. Kesinlikle tavsiyem. XP hızlı çalışırsa bile şu an hiçbir şey kurulmuyor. Düzgün tarayıcı bile kalmadı. Genişletmek için tıkla... Peki hocam hangi Linux sürümünü önerirsiniz. Son düzenleme: 27 Mart 2020
Murat5038 dedi: Anakart çok eski değilse kabul eder. Ayarları bilmeniz gerekir biraz. Genişletmek için tıkla... SATA modunu IDE yaptım denedim olmadı. 181272 dedi: XP ile uyumsuz. Ben daha önce denedim. Linux kullan ya da Windows 7 ile devam et. Kesinlikle tavsiyem. XP hızlı çalışırsa bile şu an hiçbir şey kurulmuyor. Düzgün tarayıcı bile kalmadı. Genişletmek için tıkla... Peki hocam hangi Linux sürümünü önerirsiniz.