E Ege Kurnaz Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar üzerinde: DVD+R RW yazan bir DVD'im var ama boşaltma, biçimlendirme vb. yapamıyorum. "Windows biçimlendirmeyi bitiremedi" diyor. Lütfen yadımcı olun. Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar üzerinde: DVD+R RW yazan bir DVD'im var ama boşaltma, biçimlendirme vb. yapamıyorum. "Windows biçimlendirmeyi bitiremedi" diyor. Lütfen yadımcı olun. Şimdiden teşekkürler...
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 1 Temmuz 2019 #2 Okuyucunun ve CD'nin RW(Re-Writable) yani yeniden yazılabilir özellik taşıması gerekiyor. Her ikiside RW mi? CD'nin ön yüzünün görüntüsünü atar mısın? Okuyucunun da modelini yazarsan destekleyip desteklemediğine bakabilirim. Son düzenleme: 1 Temmuz 2019
Okuyucunun ve CD'nin RW(Re-Writable) yani yeniden yazılabilir özellik taşıması gerekiyor. Her ikiside RW mi? CD'nin ön yüzünün görüntüsünü atar mısın? Okuyucunun da modelini yazarsan destekleyip desteklemediğine bakabilirim.
E Ege Kurnaz Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2019 #3 166079 dedi: Okuyucunun ve CD'nin RW(rewritable) yani yeniden yazılabilir özellik taşıması gerekiyor. Her ikiside RW mi? Genişletmek için tıkla... Evet Hatta ayrıca "Active@ DVD Eraser" programını yükledim.
166079 dedi: Okuyucunun ve CD'nin RW(rewritable) yani yeniden yazılabilir özellik taşıması gerekiyor. Her ikiside RW mi? Genişletmek için tıkla... Evet Hatta ayrıca "Active@ DVD Eraser" programını yükledim.