mrtcntrkmn Kilopat Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2016 #1 Arkadaşlar merhaba, SSD yükseltmesi yaptığım laptopumun DVD okuyucusu yerine HDD takmak istiyorum ama laptopta şöyle bir sıkıntı var DVD'yi anakarta monte eden kısım HDD ile uyuşmuyor sata girişi daha küçük duruyor önerilerinizi bekliyorum. Dell İnspiron 3542 CPU: İntel i5 4210U RAM: 8 GB Ekran Kartı: Nvidia 820M İşletim sistemi: Windows 10 64bit Depolama: Corsair 240 LE SSD
Arkadaşlar merhaba, SSD yükseltmesi yaptığım laptopumun DVD okuyucusu yerine HDD takmak istiyorum ama laptopta şöyle bir sıkıntı var DVD'yi anakarta monte eden kısım HDD ile uyuşmuyor sata girişi daha küçük duruyor önerilerinizi bekliyorum. Dell İnspiron 3542 CPU: İntel i5 4210U RAM: 8 GB Ekran Kartı: Nvidia 820M İşletim sistemi: Windows 10 64bit Depolama: Corsair 240 LE SSD
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 20 Haziran 2016 #2 Göz at. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Asus N56VZ DVD-Rom 'u SSD ile Değiştirmek
Göz at. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Asus N56VZ DVD-Rom 'u SSD ile Değiştirmek