DVD'deki çizikler nasıl geçer?

Katılım
4 Aralık 2018
Mesajlar
4.420
Makaleler
11
Çözümler
23
Merhabalar, DVD çalışıyor ama çizikler yüzünden fazla çalışamıyor. Bu çizikleri nasıl giderebilirim? Hani birazda olsa gidermek istiyorum DVD'ye ulaşmak için bir de kenarına küçük bir parmak izim gelmiş onu kolanya ile geçirmedim ona da öneride bulunur iseniz güzel olur. İyi forumlar.
 
Hey gidi hey, çiziklerden çalışmayan CD'leri kolonya sürüp çalıştırdığım gelmişti aklıma geçenlerde.
Acaba yeni boş bir DVD'ye çekmek çözebilir mi sorunu? Tabi orijinal DVD'ye zarar vermeden.
 
Eskiden kuru bir beze çok az diş macunu sürüp DVD'nin optik yüzeyini siliyordum. Sonra da hafif nemli bir bezle silip kuru bir bezle kurutuyordum. Denemeni öneririm belki işine yarar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı