NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 28 Ocak 2025 #1 Görseldeki gibi bir CD'nin içindeki videoları USB'ye aktarmam gerek. Uzantıları bilmediğim için hangisi video onu da bilmiyorum. Nasıl yapabilirim? @Yener K. Hocam benzer birkaç konuda mesajınızı gördüm, fikir verebilir misiniz?
Görseldeki gibi bir CD'nin içindeki videoları USB'ye aktarmam gerek. Uzantıları bilmediğim için hangisi video onu da bilmiyorum. Nasıl yapabilirim? @Yener K. Hocam benzer birkaç konuda mesajınızı gördüm, fikir verebilir misiniz?
LOLZ_sec Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 28 Ocak 2025 #2 NovaRiper dedi: Görseldeki gibi bir CD'nin içindeki videoları USB'ye aktarmam gerek. Uzantıları bilmediğim için hangisi video onu da bilmiyorum. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 2409670 @Yener K. hocam benzer birkaç konuda mesajınızı gördüm, fikir verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... CD orijinal lisanslı bir DC mi yoksa kendi aldığınız içine videoları attığınız bir CD mi?
NovaRiper dedi: Görseldeki gibi bir CD'nin içindeki videoları USB'ye aktarmam gerek. Uzantıları bilmediğim için hangisi video onu da bilmiyorum. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 2409670 @Yener K. hocam benzer birkaç konuda mesajınızı gördüm, fikir verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... CD orijinal lisanslı bir DC mi yoksa kendi aldığınız içine videoları attığınız bir CD mi?
NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 28 Ocak 2025 #3 LOLZ_sec dedi: CD orijinal lisanslı bir DC mi yoksa kendi aldığınız içine videoları attığınız bir CD mi? Genişletmek için tıkla... Düğün videoları hocam. Fotoğrafçı tarafından verilmiş. Princo DVD.
LOLZ_sec dedi: CD orijinal lisanslı bir DC mi yoksa kendi aldığınız içine videoları attığınız bir CD mi? Genişletmek için tıkla... Düğün videoları hocam. Fotoğrafçı tarafından verilmiş. Princo DVD.
LOLZ_sec Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 28 Ocak 2025 #4 VOB to MP4 | CloudConvert >VOB to MP4 Converter - CloudConvert is a free & fast online file conversion service. cloudconvert.com Dosyaları buraya yüklein uzantılarını PC niz desteklemiyor buradan dönüştürüp indirin.
VOB to MP4 | CloudConvert >VOB to MP4 Converter - CloudConvert is a free & fast online file conversion service. cloudconvert.com Dosyaları buraya yüklein uzantılarını PC niz desteklemiyor buradan dönüştürüp indirin.
NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 28 Ocak 2025 #5 LOLZ_sec dedi: VOB to MP4 | CloudConvert >VOB to MP4 Converter - CloudConvert is a free & fast online file conversion service. cloudconvert.com Dosyaları buraya yüklein uzantılarını PC niz desteklemiyor buradan dönüştürüp indirin. Genişletmek için tıkla... Bu PC'den yapmayacağım hocam. Windows 10 Lenovo Thinkpad E540 kullanacağım. Bu siteden yaparsam sadece VOB uzantılı olanları mı yüklemeliyim.
LOLZ_sec dedi: VOB to MP4 | CloudConvert >VOB to MP4 Converter - CloudConvert is a free & fast online file conversion service. cloudconvert.com Dosyaları buraya yüklein uzantılarını PC niz desteklemiyor buradan dönüştürüp indirin. Genişletmek için tıkla... Bu PC'den yapmayacağım hocam. Windows 10 Lenovo Thinkpad E540 kullanacağım. Bu siteden yaparsam sadece VOB uzantılı olanları mı yüklemeliyim.
LOLZ_sec Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 28 Ocak 2025 #6 NovaRiper dedi: Bu PC'den yapmayacağım hocam. Windows 10 Lenovo Thinkpad E540 kullanacağım. Bu siteden yaparsam sadece VOB uzantılı olanları mı yüklemeliyim. Genişletmek için tıkla... evet onları yükleyin
NovaRiper dedi: Bu PC'den yapmayacağım hocam. Windows 10 Lenovo Thinkpad E540 kullanacağım. Bu siteden yaparsam sadece VOB uzantılı olanları mı yüklemeliyim. Genişletmek için tıkla... evet onları yükleyin
NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 28 Ocak 2025 #7 LOLZ_sec dedi: evet onları yükleyin Genişletmek için tıkla... HandBrake kullanarak yapıyorum. Teşekkür ederim.
LOLZ_sec dedi: evet onları yükleyin Genişletmek için tıkla... HandBrake kullanarak yapıyorum. Teşekkür ederim.