C caner5167 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2013 Mesajlar 14 Yer Zonguldak 27 Ağustos 2013 #1 Merhabalar yeni konu açmak istemedim buradan yazayım dedim. Öncelikle ben usb'ye windows 7 atacağım. Bende windows 7 dvd'de var. O dvd deki windows 7'yi iso ve bootable olarak nasıl usb'ye yazdırabilirim? Şimdiden teşekkürler iyi geceler.
Merhabalar yeni konu açmak istemedim buradan yazayım dedim. Öncelikle ben usb'ye windows 7 atacağım. Bende windows 7 dvd'de var. O dvd deki windows 7'yi iso ve bootable olarak nasıl usb'ye yazdırabilirim? Şimdiden teşekkürler iyi geceler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 27 Ağustos 2013 #2 ImgBurn ile DVD'nin ISO kalıbını oluşturduktan sonra bu kalıbı Windows 7 USB/DVD Download Tool ile USB belleğe yazabilirsiniz: USB Bellek ile Windows 7 kurulumu: DVD yakmaya son! | Technopat
ImgBurn ile DVD'nin ISO kalıbını oluşturduktan sonra bu kalıbı Windows 7 USB/DVD Download Tool ile USB belleğe yazabilirsiniz: USB Bellek ile Windows 7 kurulumu: DVD yakmaya son! | Technopat
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 27 Ağustos 2013 #3 Ya da sardu ile multiboot usb yap. SARDU ile bootable USB/ISO dosyası oluşturma USB'den Çalışan Bilgisayar Kurtarma Araçları
Ya da sardu ile multiboot usb yap. SARDU ile bootable USB/ISO dosyası oluşturma USB'den Çalışan Bilgisayar Kurtarma Araçları
C caner5167 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2013 Mesajlar 14 Yer Zonguldak 27 Ağustos 2013 #4 Teşekkür ederim yardımlarınız için hemen çalışmalara başlıyorum.