Like Jean-Baptiste Kempf suggested removing the DVD menus (open media -> select box no DVD menus) did the trick at least for me. The DVD that I tried to play didn't have menu and VLC didn't understand this automatically.
Funny, first time when Windows Media Player works and VLC doesn't!
'Disk menüleri görüntülenmesin' kutucuğuna tik atıp öyle açmayı deneyin.
Hazır sözü geçmişken, Windows Media Player çalışıyormuş, onu henüz denemediniz galiba.
İzlemeyecektim, denedim dilleri ve altyazıları sağlam mı diye. Kapattım çalışınca. Sonra bir defa daha kontrol edeyim dedim ama bugünlük kontrol hakkım bitti sanırım açmadı.
İzlemeyecektim, denedim dilleri ve altyazıları sağlam mı diye. Kapattım çalışınca. Sonra bir defa daha kontrol edeyim dedim ama bugünlük kontrol hakkım bitti sanırım açmadı.
@FCLivorno Diskte bir sorun olmadığına emin misiniz? Harry Potter felsefe taşı için bu kadar uğraşmaya değmez bence Malum yerlerden de seyredebilirsiniz.
@FCLivorno Diskte bir sorun olmadığına emin misiniz? Harry Potter felsefe taşı için bu kadar uğraşmaya değmez bence Malum yerlerden de seyredebilirsiniz.
Yok aslında durum şöyle. Bu DVD'leri satmayı planlıyorum ve sağlam olduğunu test etmem gerekti. Yani satılırsa mahçup olmak istemem. Yoksa bu tarz filmleri pek izlemem.
...
Sağ tıklayıp VLC ile oynatı seçtim. Ama az önce de çift tıkladığımda şu hatayı verdi:
...