DVD'ye ISO yazdırmak için yeniden yazılabilir olması mecbur mu?

Aliss1234

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. DVD'ye ISO yazdırmak için yeniden yazılabilir olması mecbur mu? Yoksa yazdırabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB USB Flash Bellek kullanmanız daha doğru olur. Kurulum esnasında DVD'ler sıkıntı çıkartabiliyor.
Bizzat yaşamıştım zamanında, başka bir bilgisayardan USB Flash Belleğe yazdırmak zorunda kaldım.

Zorunlu değil hocam. Çift katmanlı DVD almanız daha iyi olur. Kapasitesi daha yüksek oluyor. DVD-R ise tek sefer yazılır. DVD-RW ise tekrar yazılabilir.

Zorunlu değil hocam. Çift katmanlı DVD almanız daha iyi olur. Kapasitesi daha yüksek oluyor. DVD-r ise tek sefer yazılır. DVD-RW ise tekrar yazılabilir.

Anlıyorum ama DVD'yi nasıl kullanmak istediğiniz seçeneğini seçtikten sonra 1MB dolduğu için yazdıramıyorum.
Zorunlu değil hocam. Çift katmanlı DVD almanız daha iyi olur. Kapasitesi daha yüksek oluyor. DVD-r ise tek sefer yazılır. DVD-RW ise tekrar yazılabilir.

Peki DVD'yi nasıl kullanmak istersiniz seçeneğini seçmeden yazdırsam 1MB dolar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…