Çözüldü DVI-A to VGA ile 60 Hz üzeri çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burak1816

Femtopat
Merhabalar. DVI-A to VGA dönüştürücü kullanıyorum ama monitörümde DVI girişi var, DVI'ı harici hepsini destekliyor. Monitörüm 75 Hz ama 60 Hz üstüne çıktığımda görüntüde kayma ve çamurlaşma oluyor. Bununla mı alakalı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Çözüm
Hocam, dönüştürücü kullanmaya gerek yok. 24+1 pin kablo ile kullanabilirsiniz. Ben daha önce kullandım. Sorun olmaz. 75 Hz alabilirsiniz.

Hocam, bunlardan hangisi? Ekran kartı çıkışı nedir? Monitör girişi nedir?

Hocam, dönüştürücü kullanmaya gerek yok. 24+1 pin kablo ile kullanabilirsiniz. Ben daha önce kullandım. Sorun olmaz. 75 Hz alabilirsiniz.

Çözüm
Hocam zamanında ikinci el almıştım aldığım adam böyle kullanıyordu sorunum bundan yani değil mi 24+1 dvi kablosu alırsam 75 hz alabilirim

Alabilirsiniz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…