DVI çıkışını VGA'ya, onu da HDMI çevirip görüntü alamıyorum

extreme12

Hectopat
Sadece DVI - den görüntü veren cihazını VGA'ya çeviren adaptörü takıp monitöre uzatmıştım.

Fakat monitör artık HDMI girişi gerektiriyor ve bende bunu bir dönüştürücü daha takarı VGA'yı da HDMI çeviren aparatı takıp monitöre bağladım. Fakat görüntü alamadım. Tüm parçalar ayrı ayrı çalışıyor. Bir arada sorun oluyor ne yapmam gerekiyor sizce? VGA kablom 15 metre aradaki bunu göz önünde bulundurun lütfen başka bir kabloya geç diye yol gösterirseniz eğer.

Şimdiden teşekkür ederim hepinize iyi forumlar. İyi yıllar herkese.

VGA - HDMI dönüştüren gizmolar yönlü olabiliyor, aktif olmaları gerekiyor çünkü. Analog sinyal dijitale (veya tersi) dönüşüyor sonuçta.
Eğer HDMI kısmı monitöre takılıysa çalışmayabilir, HDMI sinyali VGA'ya çevirmek için yapılıyor çoğu, tersi çalışmayabilir.

Mesajınız allak bullak olduğu için çıkış sinyali ekran ne anlamadım ama görüntü sinyallerini bu şekilde dönüştürücü üzerine dönüştürücü takarak iletmeniz sağlıklı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…